כללי אינדזיין| איך אפשר לזרוק הערות שוליים לסוף?

• הוסף לסימניות
בעז"ה.
יש לי הערות שוליים שאני רוצה לזרוק לסוף המסמך, כי אני לא רוצה שהן יופיעו בעמ' למטה (דרישה של הלקוח.)

איך עושים את זה? לא מצאתי בספר של מנטור.

|תוהה|

תודה מראש.

• הוסף לסימניות
זכור לי שפעם כשעוד לא היה בכלל הערות שלויים באינדיזיין אז היה נכנס ההערות לסוף הטקסט ובלי שיהיה מקושר לטקסט.
בגרסאות האחרונות הוסיפו הערות שוליים אבל מאוד מוגבל השימוש בו. ולבנתיים אין אפשרות כזו.

אפשר לעשות קומבינה, אבל קצת מורכב ופרימיטיבי.

• הוסף לסימניות
יש סקריפט שמעביר את השוליים להערות סיום - נכתב ע"ז כאן בפורום בעבר

• הוסף לסימניות
ואפשר פשוט לעשות את זה בוורד ולהכניס את הטקסט מחדש

• הוסף לסימניות
מסדרים את זה בוורד כהערות סיום, ומיבאים לאינדי עם האופציה של קבלת טקסט עם העיצוב.

• הוסף לסימניות
מתקינים אינדי CS מעבירים הכל לשמה (ואז כל ההערות שוליים מגיעות לסוף).
מעתיקים את הכל לוורד/מסמך טקסט
ומייבאים לאינדיזין (הנ"ל בשביל לשמור על הבולדים וכו')
בהצלחה

• הוסף לסימניות
אני עומד נפעם מהרעיון של התקנת CS בעוד שאנחנו עובדים על CS4!
רמי נתן רעיון פשוט של העברה לוורד.
מי שאין לו וורד ומתעקש להשאר בתכנת האינדזיין, יש סקריפט מתאים שהופך הערות שוליים להערות סיום.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה