כללי אינדזיין בעברית

• פותח הנושא AYR
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מישהו יודע איך נקראת הגירסה של אינדזיין בעברית ?
(דהיינו סרגלי כלים וכו' בעברית לא רק תומך עברית)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י AYR;1562180:
מישהו יודע איך נקראת הגירסה של אינדזיין בעברית ?
(דהיינו סרגלי כלים וכו' בעברית לא רק תומך עברית)

השם המלא שלה הוא "האינדיזיין עם עשרות הבאגים שלא כדאי להשתמש בה"

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;1562234:
השם המלא שלה הוא "האינדיזיין עם עשרות הבאגים שלא כדאי להשתמש בה"

זה ברור :D !
אני רק מברר עבור מישהו אחר שקשה לו עם האנגלית.

• הוסף לסימניות
אצלי כל הממשק בעברית (CS6ׂ), קצת באגים אבל ממש לא נורא.
אין גירסה שבאה עם האפשרות הזאת מובנת (עכ"פ בCS האחרונים), זה אינדי' 'תומך' עברית שמשנים את השפה לעברית. יש מדריך איך לעשות את זה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י איתי-;1562589:
אצלי כל הממשק בעברית (CS6ׂ), קצת באגים אבל ממש לא נורא.
אין גירסה שבאה עם האפשרות הזאת מובנת (עכ"פ בCS האחרונים), זה אינדי' 'תומך' עברית שמשנים את השפה לעברית. יש מדריך איך לעשות את זה.

אפשר את המדריך הזה?

• הוסף לסימניות
בתיקיה HKEY_LOCAL_MACHINE\SOFTWARE\Wow6432Node\Adobe\InDe sign\8.0 אין את הערך User Interface Locale Setting.
מה צריך לשנות?

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 88.7 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
כמו שכתבתי יש הבדל בין CS5 שהמדריך נכתב עליו, ל-6, אני לא זוכר מה עשיתי בזמנו, אבל גם אצלי הכל כמו בתמונה שהעלתה, חוץ מהכוכבית בHE_IL שאין לי אותה, ויכול להיות מאד שזה משנה. עכ"פ בקישור שהעלתי יש את המידע לCS6.

• הוסף לסימניות
שימו לב
אני העליתי את המדריך הזה
ובכל זאת אני חוזר ואומר - לא מומלץ !!! לא מומלץ!!! לא מומלץ!!!
האינדיזיין קורסת הרבה יותר פעמים מאשר בגירסה הרגילה
זאת מלבד באגים מובנים בגירסה העברית למשל אין יכולת להזיז שכבות

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה