כללי אינדזיין - דחוף

• הוסף לסימניות
באינדזיין - יבוא קובץ וורד.

אני רוצה לייבא את הקובץ וורד ללא הסגנונות שלו מוורד,
אך כאשר אני מייבאת ומסמנת למחוק את הסגנונות
אז נמחק לי כל המיספורים לפיסקאות שיש בקובץ, גם מיספורים באותיות וגם מיספורים במספרים.

איך אפשר לייבא קובץ ללא סגננות אך להשאיר את המיספור?

תודה רבה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיה לאה;1250827:
באינדזיין - יבוא קובץ וורד.

אני רוצה לייבא את הקובץ וורד ללא הסגנונות שלו מוורד,
אך כאשר אני מייבאת ומסמנת למחוק את הסגנונות
אז נמחק לי כל המיספורים לפיסקאות שיש בקובץ, גם מיספורים באותיות וגם מיספורים במספרים.

איך אפשר לייבא קובץ ללא סגננות אך להשאיר את המיספור?

תודה רבה
בחרי המרת מספור לטקסט בעת הייבוא, כמדומני זה אחת האופציות.

____
תיקון:
אופציה זו פעילה רק אם מייבאים עם הסגנונות.
פתרון:
בוורד הקישי ALT+F11 והכניסי בשורה הארוכה למטה את הקוד הבא:
ActiveDocument.ConvertNumbersToText wdNumberParagraph
והקישי אנטר
אחר כך יבאי הכל כרגיל

מצאתי קוד זה אצל הניק "קרש" כמדומני. בפורום אופיס.

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 46.6 · צפיות: 13

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה