כללי אינדזיין | הדגשת מילה ראשונה בקטע

• הוסף לסימניות
חיפשתי וחיפשתי, ולא מצאתי תשובה ברורה...
איך מדגישים מילה ראשונה בקטע?

• הוסף לסימניות
סגנונות מקוננים. אם אינך מכיר/ה את צורת העבודה אשמח לכתוב פירוט.
אני לא מפרטת מלכתחילה כי לפעמים השואל מכיר את הכלי אבל לא זוכר שהוא מיועד לשימוש הזה.

• הוסף לסימניות
צריך לעשות סגנון תוו של מילה מודגשת, ואח"כ בסגנון הפסקה לעשות שהמלה הראשונה תהיה בסגנון התו.
אם לא הבנת כך, אשמח לפרט יותר (פשוט האינדזיין לא פתוח לי עכשיו ואני לא זוכרת בע"פ איך קוראים לזה)
בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה לכולם!
לא מכיר את המושג 'סגנון מקונן' [על אף שמצאתי אותו פעמים רבות בחיפושים בפורום], ואשמח ואודה על פירוט אם אפשר! בטוח שזה יעזור לעוד רבים.

• הוסף לסימניות
בבקשה:
כפי שאמרתי, צריך קודם כל ליצור סגנון תו של מילה מודגשת בחלון ה-caracter style.
צפה בקובץ המצורף 70271
אח"כ יוצרים סגנון פסקה, ובחלון אפשרויות העריכה הולכים ללשונית שנקראת: drop caps and nested style.
שם יש אפשרות להוסיף חדש ואז בוחרים את סגנון התו שיצרנו ולפי ברירת המחדל הוא יהיה על מילה ראשונה בפסקה.
צפה בקובץ המצורף 70272
בהצלחה.

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    1.4 MB · צפיות: 26
  • Untitled-2.jpg
    2.7 MB · צפיות: 22
  • הוסף לסימניות
אני רגיל לעשות את סגנון התו המקונן ישירות מסגנון הפיסקה, יש שם אופציה של "סגנון תו חדש" בבורר סגנונות התו.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה