כללי אינדזיין הדפסת חוברת

• הוסף לסימניות
לא יודע למה, אבל ההדפסת חוברת נכשלת כל פעם.
הנה מה שיוצא במקום:
%%[ ProductName: Distiller ]%%
%%[Page: 1]%%
%%[ Error: undefined; OffendingCommand: 1.#NAN ]%%
Stack:
265823920

%%[ Flushing: rest of job (to end-of-file) will be ignored ]%%
%%[ Warning: PostScript error. No PDF file produced. ] %%

יש פתרון?

• הוסף לסימניות
כעת הצלחתי להדפיס רק 2 עמודים..
מקבל את הודעת השגיאה הבאה:
ERROR: undefined
OFFENDING COMMAND: 1.#NAN
STACK:
265823920​

• הוסף לסימניות
גירסה?
למה להדפיס לPDF?

• הוסף לסימניות
CS3 רוצה להדפיס כחוברת להדפסה בבית.

• הוסף לסימניות
הייתי מנסה לעשות ייצוא לinx.
להדפסת חוברת בבית, הייתי משתמש בסקריפט המצורף...

קבצים מצורפים

• Buildbooklet.zip
    KB 1.5 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
התעלומה שלי הייתה שבעבר הצלחתי 'פיקס'
כעת זה נכשל!
השאלה היא למה?
ניסיתי לשנות את שם הקובץ, לשנות הגדרת מדפסת, לPDF קריאייטור, אדובי PDF וגם דיסטילר.

בסוף מיקמתי ידנית את האימפוזיצייה.

כעת אני רואה את הסקריפט.
תודה על הסקריפט, נבדוק אותו.
הוא תומך גם בעברית? מימין לשמאל?

• הוסף לסימניות
וואוו
סקריפט מדהים!

אפשר קצת יותר פרטים על ההגדרות שלו?
התאמות לגודל נייר וכו'

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה