כללי אינדזיין - הזחות. פוטושופ- תצוגה

• פותח הנושא LMRR
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שתי שאלות שמוציאות אותי מדעתי

1. אינדזיין- מה אני עושה לא טוב שההזחות לא יוצאות מדוייקות. העיגולים האדומים מקיפים את הפאשלות של ההזחה.... מה עושים? איך מיישרים את הטקסט באופן מדוייק???

2. פוטושופ- כאשר אני שומרת קובץ פוטושופ כJEPG ואני פותחת את התמונה שנשמרה (לא פוטושופ אלא כתמונת JEPG רגילה לצפייה) אני רואה את התמונה בצבעים כחולים וירוקים.... זה קורה בכל התמונות שנשמרו דרך פוטושופ. מה עלי לשנות בהגדרות?

תודה מראש

קבצים מצורפים

• למה זה קורה2.jpg
    1.2 MB · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
1. יש לבדוק בעדיפות המספור מה יש אחרי העיטור
לכאורה יש שם טאב והגדרות הטאב משובשות
לכן לתת רווח קשיח כדי שכל הרווחים יהיהו שווים ויתחילו בדיוק באותו מקום
2. אפשרות להתחכם
להביא את קובץ PSD לאינדי ולהוציא משם JPEG

• הוסף לסימניות
1.אולי פה הבעיה? זה עלול לקרות אם מסומן 'סנטר'.

2.תצוגה משובשת במציג התמונות לפעמים באג של מערכת ההפעלה או איזה הגדרה לא נכונה. נסי להציג בתוכנה אחרת ולראות אם עדיין השיבוש קיים. לא מחייב שזהו פגם בשמירה של פוטושופ.

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 53.2 · צפיות: 18

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה