כללי אינדזיין - החלת סגנונות

• פותח הנושא נפ
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
אני עכשיו באמצע עימוד ספר
אנא, תאשרו לי שיש את האפשרות ליצור סגנונות פסקה כמו הדוגמאות המצורפות
(מדברת על הריבוע הצבעוני בטקסט וכן על הפסים הצבעוניים בצד שמאל)
ושאנ'לא אצטרך לעבוד על כל קטע כזה בנפרד
יש המון קטעים כאלה!! :(:(:(
המון תודות!!

קבצים מצורפים

• 294.jpg
    KB 77.3 · צפיות: 11
  • 312.jpg
    KB 81.3 · צפיות: 15
  • הוסף לסימניות
באופן פשוט אי אפשר ע"י סגנונות, לא את הרקע הכהה ולא את את בקו מימין. אפשר לשחק עם underline, אבל זה עדיין ידרוש הרבה עבודה ידנית.

הרבה יותר קל לעשות כאלו דברים בוורד.

• הוסף לסימניות
את הקטע של הרקע אפשר להכניס לטבלה בעלת תא בודד, ולהכין סגנון תא.

• הוסף לסימניות
........

• הוסף לסימניות
נראה לי שאת הרקע דוקא אפשר ודי בקלות,
פשוט להכיל עליו בסגנונות קו אמצעי בצבע הנ"ל ובעובי של שורה, צריך לדאוג שלא ישאר רווח בין שורה לשורה וכך זה יראה כמו מילוי
מקווה שהסברתי ברור

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י 22;568555:
נראה לי שאת הרקע דוקא אפשר ודי בקלות,
פשוט להכיל עליו בסגנונות קו אמצעי בצבע הנ"ל ובעובי של שורה, צריך לדאוג שלא ישאר רווח בין שורה לשורה וכך זה יראה כמו מילוי
מקווה שהסברתי ברור

איך זה ייראה כמו מילוי?
הקו האמצעי מסתיר את הטקסט אז מה יועיל לשים אותו?

• הוסף לסימניות
לא הבנתי למה להסתבך או שלא הבנתי..:cool:

אבל לתיבה עם הרקע אפשר באופן פשוט לתת מילוי לתיבה עצמה, וב- ctrl+b לתת כניסה לטקסט. וזהו. בעצם מה שאפשר הוא לעשות חיפוש והחלפה לתיבות (בכרטסת אובייקט) ולהכיל בחיפוש: צבע וכניסת טקסט.
אה ונזכרתי כמובן גם לתת ישור ורטיקלי (בחיפוש והחלפה)

• הוסף לסימניות
לתת עיצוב לתיבת הטקסט זה מורכב (במיוחד שיש הרבה תיבות טקסט)
את צריכה לעשות קווי פסקה בעובי המתאים (אברהם, למה זה אמור להסתיר את האותיות?)
ולהכיל את זה בסגנון פסקה.
ואז זה רץ מצוין.
לגבי הקו הצידי- יש לי דרך מתוסבכת...
תכיני שוב קווי פסקה.
תני לפסקה כניסה שמאלה בתוך תיבת הטקסט ע"י עיצוב פסקה.
הכיני קו פסקה חדש שהכניסה הימנית (אם מדובר באנגלית) שלו הוא קצת פחות מרוחב העמודה. ותני לקו עובי עבה.
(רוחב הפסקה פחות עובי הקו)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י כוכב103;568685:
לתת עיצוב לתיבת הטקסט זה מורכב (במיוחד שיש הרבה תיבות טקסט)
את צריכה לעשות קווי פסקה בעובי המתאים (אברהם, למה זה אמור להסתיר את האותיות?)
ולהכיל את זה בסגנון פסקה.
ואז זה רץ מצוין.
לגבי הקו הצידי- יש לי דרך מתוסבכת...
תכיני שוב קווי פסקה.
תני לפסקה כניסה שמאלה בתוך תיבת הטקסט ע"י עיצוב פסקה.
הכיני קו פסקה חדש שהכניסה הימנית (אם מדובר באנגלית) שלו הוא קצת פחות מרוחב העמודה. ותני לקו עובי עבה.
(רוחב הפסקה פחות עובי הקו)

התשובה של 22 הייתה על קו חוצה ולא על קו פסקה.

קו פסקה זה לא פתרון לדבר כזה מכיון שכל פסקה באורך שונה וצריך להגדיר כל פסקה ידנית, וזה לא רץ בסגנון. זה טוב רק אם כל הפסקאות באותו מספר שורות.

• הוסף לסימניות
מכינים סגנון פיסקה עם כל תכונות הטקסט שרוצים שיחולו על הטקסט, כמו למשל גודל, צבע, פונט, ;
מכינים סגנון אוביקט, ,נותנים צבע לרקע, כניסה של הטקסט לאמצע האוביקט, ולתת לו סגנון פיסקה בחלון של סגנון אוביקט,
עכשיו אפשר להחיל את הסגנון אוביקט הזה על כל תיבת טקסט, והוא יקבל את התוצאה הנ"ל

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה