כללי אינדזיין - הפיכת טקסט לOutlines

• פותח הנושא DMD
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
שלום
רציתי לשאול את המומחים בענין:
האם יש מעלה או חסרון בהפיכת טקסט ל outlines?

בכל הספרים שאני עושה אני הופך את הטקסט בעמודי השער לoutlines
הסיבה הוא, בגלל שאני רואה בפידיאף וגם בהדפסה שזה יוצא קצת קצת יותר עבה ו'בריא'
אבל, עכשיו אני שואל בגלל שזה קצת מעצבן כשצריכים לעשות תיקון (הגם שאני שומר עותק של הטקסט המקורי), וגם שקראתי בקצת מקומות שיכול להיות בעיה בזה.
אני לא מדבר על קובץ שלם של טקסט, רק ב1-3 עמודים במסמך

תודה מראש לכל העונים!

• הוסף לסימניות
זה נהיה קצת יותר עבה ו'בריא' בגלל שהאינדי משאירה עותק, וכשיש לך 2 אחד מעל השני - זו התוצאה.
לכן אולי אפשר להעתיק פעמיים את הכותרות או כל טקסט רצוי ולקבל את אותה תוצאה....

• הוסף לסימניות
רעיון חדש שמצאתי

תודה רבה
למעשה, מצאתי דרך אחר שהיה יותר מתאים לי
באמת הרעיון הוא פצצה כי זה נשאר בקובץ אינדי רגיל רגיל, ורק בייצוא זה נהיה
תסתכל כאן - זה באנגלית [גם צרפתי את הקובץ HTML עם כל הקבוצה לאלו שאין להם גישה]

הרעיון הוא להגדיר preset של שקיפות, ובהגדרות שלה תגדיר להפוך את הטקסט לקווים
בייצוא בוחרים את הpreset והתוכנה בעצמה יחליף את הטקסט לקווים, אבל בתוך המסמך זה נשאר חי!

יש עוד פרטים שצריכים לדעת כדי לעשות את זה, אבל מי שמבין אנגלית ורוצה לנדב מזמנו ומעברית שלו (אני לא מצליח להסביר העניינים מספיק טוב), יכול להסביר כאן בעברית לאלו שרוצים.

שוב תודה רבה
והצלחה רבה

קבצים מצורפים

• Archive.zip
    KB 730.4 · צפיות: 16
  • הוסף לסימניות
לא מומלץ, ואין צורך. ואגב, כשעושים קונוורט כל מיני דברים יכולים להעלם לך, כדוגמת bullets, מיספור אוטומטי, וכו'.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה