כללי אינדזיין- טבלה עם כותרת בכל עמוד אפשרי?

• פותח הנושא LMRR
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
האם יש אפשרות באינדזיין ליצור טבלה המתפרסת על מספר עמודים
והתאים מתרחבים בהתאם לאורך הטקסט
ושבכל עמוד יהיה הכותר כדי שלא יצטרכו לחזור לעמוד של תחילת הטבלה כדי להיזכר....

למשל אם הכותרת היא: שם - משפחה --- טלפון

שבכל עמוד זה יופיע שהטבלה תיפתח באופן אוטומטי על מספר עמודים שלא אצטרך לעשות העתק הדבק לטבלה....???

• הוסף לסימניות
אפשר לפרוש טבלה על פני כמה עמודים,
בהזרמה אוטומטית יתווספו כמה עמודים שצריך כדי להציג את המלל המוזרם.

יצירת כותרת זהה לכל הטבלה שמתפרסת על כמה עמ':
בחרו את השורה הראשונה
לחצן ימני: תגדירו ככותרת ראשית header.

התאים לא מתרחבים אוטומטית לפי התוכן,
יש אפשרות שהגובה יהיה לפי המלל, את הרוחב צריך לקבוע, או שיהיה עיגול אדום המורה על מלל מוסתר.

• הוסף לסימניות
תודה רבה

1. לגבי "אפשר לפרוש טבלה על פני כמה עמודים,
בהזרמה אוטומטית יתווספו כמה עמודים שצריך כדי להציג את המלל המוזרם."

אני יוצרת אותה על עמוד אחד ומה הלאה... מה פרוש 'הזרמה אוטמית' את מדברת על תוכן קיים?- תוכלי לפרט? בבקשה

2. תודה הבנתי

3. מה הפקודה לגובה אוטומטי של תא בטבלה בהתאם לתוכן?

• הוסף לסימניות
1.
עימוד בעמ' אחד
פתיחת עמוד נוסף
טעינת ה+ האדום
ולחיצה בעמוד הבא + שיפט

3.
יש בהגדרות הטבלה בחלון עריכת הטבלה או בסרגל השליטה
קביעת גובה לפי תוכן At least או גובה קבוע.

• הוסף לסימניות
סעיף 1. מדבר על שירשור של טבלה מיובאת.
אני מתעניינת בהכנת טבלה שברור לי שהיא תגלוש לי למספר עמודים.
אני מכניסה את התוכן באינדזיין ולא מייבאת אותו....

תודה מראש

• הוסף לסימניות
תפתחי מראש טבלה עם הרבה שורות ותזרימי אותה.
תמיד אפשר להוסיף ולהמשיך להזרים.

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
הצלחתי בזכותך.

ואם כבר אז...
1. איך אני מגדירה מראש בתאים שכאשר אני ידביק לתוכם תוכן הם יקבלו מראש את סגנון התא ולא אחרי שהדבקתי? (כי אם אני מדביקה וזה בפונט אחר בגודל אחר וכו' אז אני צריכה לעבור תא תא..., משערת שיש משהו מהיר יותר..)

מראש תודה זה יקל עלי מאוד

• הוסף לסימניות
אולי נסי את ההצעה הבאה:

לעשות עמוד מאסטר עם טבלה ושורה קבועה למעלה
או לפחות רק את השורה הראשונה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה