כללי אינדזיין טבלה עם פינות מעוגלות

• פותח הנושא LMRR
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
1. טבלה עם פינות מעוגלות -כיצד עושים זאת?
2. איך אני יוצרת טבלה שאחת העמודות שלה ארוכות נראה לי שהדרך שלי הייתה ארוכה מדי...
העתקתי את הטבלה ומחקתי את התאים והושורות שאיני רוצה והשארתי רק תאים נחוצים והצמדתי..
3. לא הצלחתילכתוב בתוך הטבלה. בדר"כ מצליחה. מה עשיתי שגרם לכך?

מצורף קובץ למה שאני מבקשת לדעת.... - את זה עשיתי באילוסטרייטור בדקה בשביל הדוגמא
באינדזיין זה היה לוקח לי יותר זמן

תודה מראש

קבצים מצורפים

• 83769.jpg
    KB 637.2 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
לא יודעת מה בקשר לטבלה עם פינות מעוגלות.

בקשר לשאלה השניה - פשוט להכין טבלה של 12 על 3 (במקרה שלך),
ואז - לא למחוק תאים אלא להגדיר שלא יראו את הקו.

• הוסף לסימניות
תכיני טבלה עם קווים פנימיים בלבד, ואח"כ תציירי מלבן מעוגל בגודל המתאים. אפשר לקבץ אותם

• הוסף לסימניות
יש שתי אפשרויות:
1. לתיבה של הטבלה לתת פינות מעוגלות, ולבטל קו חיצוני מסביב לטבלה - לכל התאים החיצוניים. החיסרון - אם יש רקע לטבלה, יראו אותו מחוץ לפינות (ארבעה שפיצים)
2. ליצור ריבוע מעוגל פינות, לשים על הטבלה בגודל הרצוי, לגזור את הטבלה ולהדביק בתוכו. (paste into) החיסרון - בכל פעם שמשנים את גודל הטבלה, יש להתאים מחדש את גודל התיבה הפנימית (שזה בכל מקרה) וגם את גודלו של הריבוע החיצוני (כמובן אוטמטית)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה