כללי אינדזיין - טבלה

• הוסף לסימניות
יש לי קובץ וורד עם המון שורות, ואני צריך לסדר אותו בתוך תאים של טבלה כך שכל שורה תהיה בתא אחר. (לא רק על טור אחד אלא על כל הטורים).
האם יש דרך לעשות את זה באינדזיין בקלות?
תודה מראש לכל המסייעים

• הוסף לסימניות
יש באפשרות של "טקסט טו טאבל" ותכתוב כמה שורות או טורים

• הוסף לסימניות
להעביר את הטקסט כטקסט נקי ולא בתוך טבלה (פרפרנסס, שזה Ctrl+K, לשונית File Handeling)
לבחור את הטקסט הרצוי, לחפש בחלונית Grep את האנטרים (\r) ולהחליף בטאב (\t)
עכשיו יהיה לך טאב בכל מקום שצריך לעבור לתא הבא.
מה שנשאר זה לבנות טבלה עם כמות הטורים והשורות הרצויות, ולהדביק את הטקסט החדש לתוך זה.

• הוסף לסימניות
האפשרות הראשונה שזהבה גרין הציעה נראית לי טובה יותר.
יש איזושהו יתרון בשיטה של ונתנו 10?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י coprint;1616514:
האפשרות הראשונה שזהבה גרין הציעה נראית לי טובה יותר.
יש איזושהו יתרון בשיטה של ונתנו 10?
אם מה שזהבה הציעה לך, טוב לך, אז אין טעם כמובן לעשות את כל הסרבול שכתבתי.
(חשבתי ששאלת שאלה מורכבת יותר :))

• הוסף לסימניות
ואסביר את עצמי.
אחד הדברים הבסיסיים בטבלאות אינדיזיין, זה הפיכת טקסט לטבלה.
אבל, מתוכן שאלתך, היה נשמע כאילו שבוורד זה מחולק לשורות בלבד,
וברצונך להכניס את זה לאינדיזיין לתוך טבלה שבנויה עם שורות וטורים (אחרת ממה שזה בוורד).
במקרה כזה, לא עוזר פקודת הפיכת טבלה לטקסט,
היות ושם אפשר להגדיר רק מה יהיה תו המפריד (Row Seperator).
ואם בוורד יש לנו אנטרים, ואנחנו רוצים להכניס את הטקסט עכשיו
לטבלה של 4 שורות X כמה טורים, זה לא יעבוד כמתוכנן.
ובמצב כזה אפשר להשתמש עם הסרבול הנ"ל.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה