כללי אינדזיין| כיון נכון של מספרי העמודים

• הוסף לסימניות
האינדזיין עבר עדכון.
שרשור הדפים הוא מימין לשמאל.
במצופית הדפים הכיוון נשאר הפוך.
אין לי אינטרנט בבית

• הוסף לסימניות
בטלפון אמרתי לך שזה מסודר אצלינו.
אבל בבדיקה שוב ראיתי שגם אצלינו עם CS4 אורגינלי, בחלונית הדפים הוא נשאר משמאל לימין...

• הוסף לסימניות
כבר דיברו על זה, זה באג של CS4.

• הוסף לסימניות
אצלי הוא אורגינילי!
השאלה היא האם הבאג הזה משפיע על שרשורי הטקסט אוטומטיים?
האם הבאג הזה מפריע...

• הוסף לסימניות
הוא לא מפריע

• הוסף לסימניות
הוא לא מפריע על שרשורי הטקסט
הוא מאוד מפריע בתהליך העבודה
בפרט בשינוי מאסטר

אני עם CS4 חוקי
עובדת על CS3
לצרכים מיוחדים מעבירה את הקובץ לCS4
ומחזירה מיד ל3
לא הצלחתי להתרגל...

• הוסף לסימניות
אני גם חזרתי לCS3

לי זכור לי שזה גרם לי בעיות של שרשור נכון.

קבצים מצורפים

• CS4.jpg
    KB 453.4 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
הבאג מפריע להתנהלות העבודה.
מאוד.
וזה שעד היום לא יצא עדכון לתיקון הבאג החמור הזה,
רק מראה את הרמה "הגבוהה" אליה שואפת אדובי להגיע.....

אני בעיקרון - ממש לא מתלהב מהתוכנות של אדובי.
לא כשלא היו לי אותן, ולא כשקניתי אותן.

• הוסף לסימניות
אני עבדתי חודש או משהו כזה על CS4 (ניסיוני) ודווקא לא הפריע לי הבאג בכלל. הרי מופיעה שם תמונת העמוד בקטן, ורואים בדיוק באיזה עמוד מדובר, והימין-שמאל נכון, אז למה צריך בכלל להסתכל על מספרי העמודים שם? פשוט מתעלמים מהמספר שכתוב מתחת. מקסימום אם רוצים לדעת איזה מספר, מסתכלים על צמד המספרים ויודעים שצריך לקרוא הפוך.
לא אומרת שלא צריך לתקן, אבל זה בכלל לא מפריע.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עפרה;320283:
אני עבדתי חודש או משהו כזה על CS4 (ניסיוני) ודווקא לא הפריע לי הבאג בכלל. הרי מופיעה שם תמונת העמוד בקטן, ורואים בדיוק באיזה עמוד מדובר, והימין-שמאל נכון, אז למה צריך בכלל להסתכל על מספרי העמודים שם? פשוט מתעלמים מהמספר שכתוב מתחת. מקסימום אם רוצים לדעת איזה מספר, מסתכלים על צמד המספרים ויודעים שצריך לקרוא הפוך.
לא אומרת שלא צריך לתקן, אבל זה בכלל לא מפריע.

יש באגים שמתרגלים אליהם...:mad:
באג זה לא ממש מפריע בעבודה למי שמתרגל.

• הוסף לסימניות
לישראלה ועופרה
כשמישהו עושה גרפיקה המתפרשת על שני עמודים צמודים
אז הבאג כן מפריע.
מאוד.
(אצלי הוא מראה ב"דפים צמודים" גם את העמודים הפוך)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה