כללי אינדזיין לא מביא לי טקסט בצורה טובה

• הוסף לסימניות
אני מנסה לייבא קובץ טקסט מוורד בן 220 עמ'
אינד' מייבא לי רק כמה עמודים ראשונים,
ועוד כמה ריקים ומסמן שיש לו עוד טקסט
אני מנסה לשחרר עוד טקסט-
אבל הוא מביא לי רק עמודים ריקים

בוורד אין בכלל עמודים ריקים.
מה יכולה להיות הבעיה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י Ayalam;1125103:
אני מנסה לייבא קובץ טקסט מוורד בן 220 עמ'
אינד' מייבא לי רק כמה עמודים ראשונים,
ועוד כמה ריקים ומסמן שיש לו עוד טקסט
אני מנסה לשחרר עוד טקסט-
אבל הוא מביא לי רק עמודים ריקים

בוורד אין בכלל עמודים ריקים.
מה יכולה להיות הבעיה?

אולי יש כמה הערות שוליים ביחד שהאו לא מצליח להתמודד איתם.
נסו להרחיב את התיבה הנכונה האחרונה, מאד, ולחפש כאלו דברים.

• הוסף לסימניות
בטקסט יש מעט מאוד הערות שוליים
בכל אופן הם בסוף הטקסט ולא מהקטע שהוא לא מביא.
איך אני מאתרת בוורד את הבעיה שהזכרת?

• הוסף לסימניות
ייתכן שיש בקובץ WORD טאבים שגורמים לטקסט לברוח

• הוסף לסימניות
הטקסט נראה רגיל לחלוטין.

איך מסמנים טאב בחיפוש של וורד?

• הוסף לסימניות
תודה למסייעים!!!
העתקתי לקובץ וורד חדש וייבאתי
הכל הגיע מצוין!

כנראה שהייתה בעיה בקובץ הקודם.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה