כללי אינדזיין לא מצליח לייצא

• הוסף לסימניות
אני מנסה ליצא קבצים מאינדזיין
והתגובה היחידה זה ההודעה הזאת.
אינדזיין בעיה.PNG

יש מה לעשות?

• הוסף לסימניות
לי קרה שהבאתי תמונה מאילוס' והיה שם איזשהו מלל צדדי עם פונט לא קיים וזה עשה לי בעיה בסגירה....

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
הוא אומר שהגופן רש"י של מאסטרפונט לא מאפשר הטמעה בpdf בגין הרישיון...
יש מצב. (זה לא קובץ שאני טיפלתי בו ואין לי מושג)
למרות שזה נראה לי מוזר כי ההודעה עולה גם כשאני מנסה ליצא קבצים סופר פשוטים עם פונט חינמי לחלוטין.
יכול להיות שזה בעיה בהתקנת הגופנים במקום מסוים ואינדיזיין מגדיר את זה כבעיה ברשיון?

• הוסף לסימניות
לא.
הקבצים החינמיים יכול שגם יהיו בלי רשיון הטמעה.

תתעלם מהמילים רישיון והטמעה, זה לא קשור לחינמי או לא, אלא יותר להגדרות שגויות בפונט...

תנסה לשמור מה-PDF, פוסטסקריפט ולדסטלר באיכות דפוס ולדרוס את הקובץ PDF המקושר (תוך שמירת גיבוי כמובן). ואז שאינדי ישתמש בלינק החדש.

• הוסף לסימניות
תנסה לשמור מה-PDF, פוסטסקריפט ולדסטלר באיכות דפוס ולדרוס את הקובץ PDF המקושר (תוך שמירת גיבוי כמובן). ואז שאינדי ישתמש בלינק החדש.
טורקית או אמהרית.
מה לעשות? איך עושים את זה?

• הוסף לסימניות
או אפשר לשנות את ההגדרות שבתוך הגופן...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה