עזרה אינדזיין מיצא קובץ jpg מטושטש

• הוסף לסימניות
יש לי קובץ עם תמונות באינדזיין שאני מיצאת זה יוצא מטושטש.
מה עושים????

• הוסף לסימניות
איך הם בתצוגה באינדיזיין?

• הוסף לסימניות
נראים מצוין.
לא מטושטשים

• הוסף לסימניות
מייצאת לפרינט באיכות גבוהה?
Quality: High

• הוסף לסימניות
על מקסימום.
אני מדברת על JPG

• הוסף לסימניות
בד"כ זה לינקים. לא יודעת..

• הוסף לסימניות
לי זה גם קרה היום אבל בפוטו שופ
מענין אם מישהו יודע מה הבעיה
אני ישמח לעזרה

• הוסף לסימניות
על מקסימום.
אני מדברת על JPG
בשמירת JPG חשוב לשים לב לרזולוציה שתעמוד על 300 לפחות
1.JPG

• הוסף לסימניות
גם לי יש אותה בעיה כשאני שומרת מאינדיזיין על גיפג התמונות ביצוא לא יוצאות מספיק איכותיות
(ואין בעיה בלינקים, חלק מהתמונות זה תמונות שעיבדתי בפוטו שופ ושם זה איכותי ממש)
מה שעשיתי שמרתי על רזולוציה של 600 ואפילו יותר ואז זה שמר לי איכותי
אבל לא יודעת אם זה תקין לשמור על רזולוציה של יותר מ300

מישהו נתקל גם בבעיה כזו?

• הוסף לסימניות
לא אמורה להיות בעיה כזו
תודאי בטוח שהלינק עודכן, לא מספיק שבפוטושופ זה איכותי, את צריכה באינדיזיין לראות שהקשור עודכן.
ויצוא לPNG כן יוצא איכותי?

• הוסף לסימניות
אין בעיה עם הלינקים, כל הלינקים מעודכנים
כפי כתבתי כשאני סוגרת את הקובץ ברזולוציה של מעל 300 זה יוצא כן איכותי

PNG לא מתאים לסגירה של אלבומים דיגיטליים וכד'

• הוסף לסימניות
צריך גם לשנות בשורה הראשונה-QUALITY
לשנות למקסימום

• הוסף לסימניות
פתאום אני רואה שגם אצלי זה ככה
בעיה מאוד מוזרה
וכמובן לינקים תקינים
מעניין אם זה באג שקיים אצל כולם רק שלא שמים לב לזה כי בד"כ מייצאים מאינדיזיין PDF ולא JPEG?!

• הוסף לסימניות
זה מה שקרה לי ולא שמתי לב שלחתי להדפסה ויצא מטושטש
פתחתי שוב אותו קובץ עם אותם התמונות ואותה הסגירה ויצא מהמם!!!!!!!
לדעתי יש איזשהו באג עכשיו אחרי שפותחים פעמיים אותו קובץ ושומרים שוב זה יסתדר לי בכל אופן

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה