כללי אינדזיין - מיקום טקסט מתוייג, תוך כדי הכנסת תמונות מעוגנות

• הוסף לסימניות
האם מישהו מכיר דרך להכניס טקסט מתוייג לאינדזיין, ולמקם תמונות מעוגנות בתוך הטקסט באופן אוטומטי על ידי תיוג מראש בטקסט.

התמונות יכולות להיות ב-PB של הקובץ לפני לפני המיקום של הטקסט.

אני רוצה שהטקסט יהיה מקושר ולא מוטמע, אם אעשה שינויים בטקסט, למשל להכניס תמונה מעוגנת, ברגע שאני אעדכן את הלינק התמונה תיעלם... אני צריך שהיא תהיה במקומה.

למישהו יש רעיון?

• הוסף לסימניות
קובץ XML לא יעזור לך?

• הוסף לסימניות
מסמך מתוייג יש לי מוכן.
XML אצטרך להכין, ואיני יודע כמה זה אפשרי...

• הוסף לסימניות
למה שהתמונה תיעלם אם תוסיף אותו בקובץ טקסט?
ניסית והוא נעלם?

• הוסף לסימניות
זהו. איך מוסיפים תמונה בתור תיוג?

• הוסף לסימניות
ואם זה לא יהיה מתוייג?
אולי תסביר יותר את התוצאה הרצוי'?

• הוסף לסימניות
יש לי קובץ. טקסט.
יש לי קובץ. אינדזיין.

אני רוצה למקם את הטקסט בתוך האינדי ושהעיצוב יבוא מוכן. בשביל זה אני משתמש בטקסט מתוייג.
יחד עם זה אני רוצה, במקומות מסויימים, למקם תמונה מעוגנת. ללא מגע יד, על פי תיוג כלשהו בטקסט.
יש רעיון?

לחילופין:
יש רעיון כיצד למקם טקסט (קובץ TXT) מעוצב ותמונות ללא מגע יד?

• הוסף לסימניות
קובץ TXT מעוצב? לא שמעתי על דבר כזה.

• הוסף לסימניות
מתוייג*
ואז העיצוב אוטומטי. על פי הסגנונות בקובץ האינדזיין המארח את ה-TXT.
קאביש?

• הוסף לסימניות
לא מכיר. אולי תפרט קצת?

• הוסף לסימניות
יש קובץ אינדי:
יש בו סגנון כותרת.
יש בו סגנון גוף.
יש בו סגנון מודגש.

יש קובץ טקסט:
בתחילתו יש תג של סוג הקובץ:
<UNICODE-WIN><unicode-win>
לפני הכותרת יש תג:
<pstyle:כותרת>

וכן על זו הדרך...

עכשיו. אני מחפש פטנט שיכנסו בו תמונות לבד, המיקומים מסויימים בקובץ על פי תג מסויים.</pstyle:כותרת></unicode-win>

• הוסף לסימניות
הפורום הזה דופק לי את התגים...

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה