כללי אינדזיין ממקם לי את האלמנטים הוקטוריים כמו תמונה

• הוסף לסימניות
אינדזיין ממקם לי את האלמנטים הוקטוריים כמו תמונה,
איך אני משנה את זה?
הוא לא נותן לי לעבוד על אוביקט ויקטורי או לבחור חלקים ממנו,
זה קורה גם אם אני מעתיקה ומדביקה מאילוס וגם אם אני ממקמת קובץ WMF
פעם זה לא היה לי ככה, כנראה שהשתנה משהו בהגדרות..
תודה

• הוסף לסימניות
באילוס' תפרידי את האוביקט לשכבות נפרדות, וכך תוכלי ליבא אותם לאינדי'.

• הוסף לסימניות
ניסיתי, לא עוזר.
תודה לך בכל אופן, אולי מישהו יודע?

• הוסף לסימניות
הסיבה היא שכאשר הוא מביא את זה לאינדיזיין הוא מביא את זה כpdf ואז הוא לא יכול לערוך

כך שיש שתי אופציות: הראשונה לערוך באילוסטרייטור (בעזרת הedit with)
והאופציה השניה זה לעשות העתק הדבק. ואז הוא מביא מפורק. לאופציה הזאת יש שני מינוסים האחת אין את הקישור לקובץ המקורי. והמינוס השני בקבצים מורכבים כמו: מעברי צבע וכד' כשרוצים להקטין ולהגדיל את הקובץ האינדיזיין לא יודע להתמודד עם זה...

בהצלחה

• הוסף לסימניות
תודה על התשובה,
באמת תמיד עבדתי כך כמו שכתבת,
הבעיה שלי עכשיו זה שבהעתק-הדבק הוא לא מביא לי מפורק,
איך מחזירים את זה?

• הוסף לסימניות
מוזר...
הוא אמור להביא לך... הוא מביא בדרך כלל בקבוצה ואז כשאת לוחצת פעמיים על החלק שאת רוצה הוא כאילו נכנס אליו ואת יכולה לערוך אותו.

עכשיו ניסיתי משהו שכנראה זאת הסיבה
עשיתי expend באילוסטרייטור ואז הוא הביא לי את זה לאינדיזיין כקובץ שאי אפשר לערוך...
אז אם זה מה שעשית תחזרי למצב לפני ה expend ואז תעתיקי ותדביקי לאינדיזיין

בהצלחה

• הוסף לסימניות
CTRL+K פותח את תיבת הפרפרנסס.
בלשונית Clipboard Handling, יש להוריד את ה'ווי' מ: Prefer Pdf when pasting

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה