כללי אינדזיין - סקריפט חלון

• הוסף לסימניות
אני יודעת שהיה פה הרבה פעמים על הנושא הזה, אל תצעקו עלי...
אני אחרי חיפוש, ותשמעו מה קרה.
הורדתי פה שני סקריפטים שמצאתי וניסיתי להפעיל אותם לפי ההוראות שמצאתי פה
ושניהם לא עובדים לי. אולי הם כבר ישנים?
יש למישהו אולי סקריפט תקין להעלות לי?
יש לימערכת הפעלה wundows7 ואינדזיין cs4.
אודה לכל מי שיוכל לעזור לי בנידון.

• הוסף לסימניות
יש לי אבל משום מה הוא לא נותן לי להעלות תשלחי לי בפרטי את האימייל שלך ואני ישלח לך

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חמודה;761973:
יש לי אבל משום מה הוא לא נותן לי להעלות תשלחי לי בפרטי את האימייל שלך ואני ישלח לך

פעם כתבתי שיטה בפורום, ברעיון זהה לסקריפט החינמי של רבי יהודה ברום. משום מה שנזדמן לי פעם לנסות על cs5 הרעיון לא פעל,
נוסף לכך השיטה השניה של אוביקט מעוגן יותר נוחה וגמישה,
אני ממליץ עליה.
קלה מאד ליישום.
העלו לפורום הסבר בעבר.

• הוסף לסימניות
תודה רבה לחמודה על הסקריפט ששלחה לי.
ותודה לאליעזר על התשובה.

יש לי עוד שאלה -
הלקוח רוצה שכאשר יש אות בתחילת פסקה, גם האות וגם המילה שאחריה יהיו גדולות ומתחתן חלון. האם יש אפשרות לעשות את זה?
אליעזר - אולי בדרך שלך יש אפשרות כזו?
תודה רבה מאד לכולם.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י זוהר טל;762012:
תודה רבה לחמודה על הסקריפט ששלחה לי.
ותודה לאליעזר על התשובה.

יש לי עוד שאלה -
הלקוח רוצה שכאשר יש אות בתחילת פסקה, גם האות וגם המילה שאחריה יהיו גדולות ומתחתן חלון. האם יש אפשרות לעשות את זה?
אליעזר - אולי בדרך שלך יש אפשרות כזו?
תודה רבה מאד לכולם.

בדרך המפורטת כאן, את שולטת לחלוטין בכל הדברים, החלון יוצר רק חלון, ולא משפיע כלל על העיצוב.

אפשר לעשות על ידי סגנונות מקוננים, אצלי לפחות, סגנון תו שהוחל ידנית דורס סגנון מקונן, כך שאפשר לשנות ידנית עיצוב של אות בתחילת סעיף.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה