כללי אינדזיין - פונט שעושה בעיות בהגשה לדפוס

• פותח הנושא נפ
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
עשיתי חוברת עם פונט מסוים, סגרתי לדפוס והוא אומר לי שזה לא מוטמע טוב והפונט לא יזוהה במחשב אחר. זה כבר קרה כמה פעמים עם פונטים מסוימים. מישו יודע למה זה קורה ואיך אפשר לפתור את הבעיה? (חוץ מלעשות קונברט)
אלפי תודות למי שיתנדב לעזור !!!!!!!!!!!!!!!!
מצורף צילום המסך של האזהרה באינדי.
(יש לי אינדי ישן נושן.. CS המהדורה הראשונה..)

תודה רבה רבה

קבצים מצורפים

• ERROR FONT.jpg
    KB 168.3 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
לכל פונט יש הרשאות משלו.
ברוב הפונטים יש הרשאות לכל דבר אולם יש פונטים שיש להם הרשאות מסויימות, שלא כוללות הרשאה להטמעת הפונט ב PDF וכשהפונט לא מוטמע ב PDF - אם אין את הפונט במחשב אחר הוא ייראה ב PDF כמו ג'יבריש.

• הוסף לסימניות
אם אינני טועה, זה קורה בפונט שאיננו חוקי. ככה אני הבנתי מבעיה דומה בעבר כשרציתי להשתמש בפונט שלא קניתי כדי להשלים לוגו של מישהו שלא יכל להעביר לי פתוח. זה מעולם לא קרה לי בפונט שקניתי חוקית.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גינגית;439736:
אם אינני טועה, זה קורה בפונט שאיננו חוקי. ככה אני הבנתי מבעיה דומה בעבר כשרציתי להשתמש בפונט שלא קניתי כדי להשלים לוגו של מישהו שלא יכל להעביר לי פתוח. זה מעולם לא קרה לי בפונט שקניתי חוקית.

אין שום קשר.
כשמעתיקים קובץ של פונט לא משתנות לו ההרשאות

ולכן פונט שהוגדר על ידי היוצר בלי הרשאות הטמעה - גם אם הוא "חוקי" הוא לא יוטמע ב PDF ופונט שהוגדר עם כל ההרשאות המתאימות - לא תהיה לו הבעיה הזו גם אם יועתק מאות פעמים עותקים בלתי חוקיים.

• הוסף לסימניות
שימו לב: מדובר בפונט שנוצר לפני המצאת ה-PDF, צריך בהגדרות הפונט לתת הרשאה להטמעה. אפשר לשלוח לי פונט כזה במייל ואתקן ואשיב לשולח.
<לא ניתן לפרסם מיילים באופן פומבי>

• הוסף לסימניות
רמי, תודה רבה רבה אין מילים!!
תוכל להסביר לי פה איך משנים את ההגדרות? יש לי די הרבה פונטים כאלו והייתי רוצה לדעת לבד איך עושים זאת.
ושוב, תודה רבה
אגב גינגית, כמו שאמרו קודמי זה לא קשור לפונטים חוקיים, הבעיה היא בפונטים לועזיים בלבד שהורדתי מאתרים חינמיים

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נפ;439780:
רמי, תודה רבה רבה אין מילים!!
תוכל להסביר לי פה איך משנים את ההגדרות? יש לי די הרבה פונטים כאלו והייתי רוצה לדעת לבד איך עושים זאת.
צריך תוכנה לעריכת פונטים בשביל זה

נכתב ע"י נפ;439780:
אגב גינגית, כמו שאמרו קודמי זה לא קשור לפונטים חוקיים, הבעיה היא בפונטים לועזיים בלבד שהורדתי מאתרים חינמיים

זה יכול לקרות גם בפונטים קנויים בארץ אצל מעצבים שלא סגרו טוב את הקובץ.
(קרה לי בפונטים של מסטרפונט, בסוף הם שלחו גירסא אחרת ושם זה בסדר)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה