כללי אינדזיין, שבירת טקסט בין תיבות טקסט

• הוסף לסימניות
אני מנסה לשבור קטע באמצע בין 2 תיבות טקסט, אבל שלא יקטע את הפסקה.
שהשורה תסתיים בסוף הפסקה, ביישור עם השורה הקודמת, והשורה הראשונה בתיבה הבאה תתחיל עם יישור כמו כל השורות, ולא כמו שורה ראשונה של פסקה.
אני לא רוצה לשנות את הפורמט של הפסקה באופן פרטי, רק לחייב אותו להשבר במקום מסויים כמו שבירת שורה ידנית לשורה הבאה, בלי להכניס סימן של פסקה. רק שיעבור לתיבת טקסט הבאה בתיבות משורשרות...
זה נראה לי מחוייב שאפשר לעשות את זה, וזה צריך להיות פשוט, אבל אני לא מוצאת את הפונקציה לזה.
למה זה לא מצליח לי? מה אני עושה לא נכון? מה חסר לי פה??? (אני מקוה שהייתי ברורה מספיק, חסרים לי מונחים מתאימים בעברית, סליחה)
בתודה מראש לכל הצוות היעיל!
מילכה

• הוסף לסימניות
אין תגובות??
זה אומר שהשאלה לא מובנת או שגם אתם חסרי אונים בנושא?
אי אפשר לשבור פסקה באופן של Shift+Enter רק שלא רק יעבור שורה, גם יקפוץ לתיבת טקסט הבאה???
מילכה

• הוסף לסימניות
תעשי SHIFT+ENTER ואח"כ FRAME BREAKE
ואם צריך תעשה לההמשך סגנון פסקא נוספות בנויה על הראשונה רק שלא יהא נראה כפסקה חדש רק כאמצע פסקה (ואולי תוכל לשנות הכל בבת אחת לסגנון החדש ע"י גרעפ)

• הוסף לסימניות
אפשרות זו משאירה לי מרווח מיותר בסוף התיבה שלא ניתנת למחיקה, היא תמחוק או את הframe break או את סימן העברת השורה, אחד מהשניים ייתבטל אם אני לא רוצה רווח מיותר בסוף העמוד.
האפשרות השניה, לא היתה מספיק מובנת, אם היא לבנות סגנון פסגא חדש שישרת אותי בכל המצבים שבהם אני צריכה פסקא חצויה, להפוך אותה לפסקא חדשה בלי הפונקציות שמאפיינות פסקא רגילה (כמו, לבטל את הרווחים לפני ואחרי, את יישור השורה הראשונה כלפי פנים וכו') זה בדיוק מה שרציתי להמנע מלעשות, המצב מופיע לי בספר של 250 עמודים, פעמיים בדיוק.
רק הפליא אותי מאוד שאינדזיין לא מסוגל לעשות את זה, זה לא מסתדר לי בראש שאין לו אפשרות של שבירת טקסט בין תיבות בלי שבירת פסקא!

• הוסף לסימניות
העברה לפריים חדש בלי לשבור ת'פיסקה

יש לעמוד במקום בו את רוצה לעבור לפריים הבא ולבקש בלחצן ימני של העכבר :
insert break character- frame break

• הוסף לסימניות
יש פה משהו שחסר לי, בפעולה הנ"ל של הכנסת frame break הוא מכניס לי סיום פסקא אוטומטית.
ובמילא התיבת טקסט הבאה מתחילה עם כל האופיינים של תחילת פסקא וכד' (והשורה האחרונה מסתיימת כסיום פסקא)
זה ממש לא נשמע לי הגיוני, אבל זה מה שקורה בפועל.

• הוסף לסימניות
יש לכם דוגמה למה שאתם רוצים שיהיה?

• הוסף לסימניות
אני מנסה להעביר את הטקסט באדום, לתיבת טקסט הבאה. בלי לשבור את הפסקא (שהיישור ימשיך להיות כמו אמצע פסקא)
ההעברה, הייתי רוצה שתהיה כאילו לחצתי shift+enter
אבל בפועל, עם הכנסת שבירת תיבת טקסט, גם הפסקא מתפצלת ל2 פסקאות.
צפה בקובץ המצורף 48687

צפה בקובץ המצורף 48690

קבצים מצורפים

• page sample1.jpg
    KB 215.9 · צפיות: 12
  • page sample2.jpg
    KB 215.5 · צפיות: 18
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י מילכה;324373:
האפשרות השניה, לא היתה מספיק מובנת, אם היא לבנות סגנון פסגא חדש שישרת אותי בכל המצבים שבהם אני צריכה פסקא חצויה, להפוך אותה לפסקא חדשה בלי הפונקציות שמאפיינות פסקא רגילה (כמו, לבטל את הרווחים לפני ואחרי, את יישור השורה הראשונה כלפי פנים וכו') זה בדיוק מה שרציתי להמנע מלעשות, המצב מופיע לי בספר של 250 עמודים, פעמיים בדיוק.
למה לא?
חפש כל FRAME BREAKE
קוד:
[FONT=Arial][SIZE=2]^R[/SIZE][/FONT]
והחלף לאיזה שהוא סימן מלפניו וסימן אחר מלאחריו

קוד:
[FONT=Arial][SIZE=2][FONT=Arial][SIZE=2]##^R$$[/SIZE][/FONT][/SIZE][/FONT]
ואח"כ חפש והחלף כל סימן לסגנון פסקא שלו ולאחרונה חפש והחלף למחוק הסימנים
בדרך זו יבא הכל על נכון בכמה דקות בס"ד

הערה: אל תשכחו להשמיט הסימון סוף פיסקא אחר ה$$

• הוסף לסימניות
אפשר כמובן לעשות יותר פשוט.
פשוט לחפש את הBreak ואת הטקסט שלאחריו, ולהחליף את הפיסקה לפסקה בלי הזחה.
קוד:
~R.+
כמובן בגרפ

• הוסף לסימניות
בלי ה: Indent לשורה ראשונה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה