כללי אינדזיין | שגיאה בייצוא PDF שנוצר מ'תג'

• הוסף לסימניות
חסר לו פונט של מה?

באם מאשרים את ההודעה, כי אין במה להחליף..
על מה זה עלול להשפיע?

קבצים מצורפים

• Untitled-2.jpg
    KB 25.2 · צפיות: 6
  • הוסף לסימניות
שלמה, בדיוק אתמול קרה לי אותו דבר. אני חושב שאין מה לחשוש מזה. סגרתי את הקובץ, והכל בסדר גמור.

• הוסף לסימניות
ב"ה שלא קרה כלום, השאלה מה זה ועל מה?
זה דף אחד בודד מתוך ספר שלם.
אשאל את 'תג'

• הוסף לסימניות
תחזור לספר לנו מה הוא ענה לך.
לי זה קרה בספר של 600 עמודים ש 90 אחוז מהעמודים הגיעו מ'תג'.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י גרפיקנער;361958:
תחזור לספר לנו מה הוא ענה לך.
לי זה קרה בספר של 600 עמודים ש 90 אחוז מהעמודים הגיעו מ'תג'.

... זה קשור לדרייבר שהשתמשו בו לייצר את הPDF, ישנם דרייברים שלא מצליחים לעשות EMBED על פונטים מסויימים (בד"כ אם הוגדר בתוך הפונט שהזכויות שמורות).
ובכן, הפונטים הללו נשמרים בתוך הPDF כמות שהוא, דהיינו שאם אין את הפונט הזה בתוך המחשב אז המחשב ייקח לבד פונט אחר במקומו.
בד"כ בפונטים של המערכת כגון TIMES וכדומה אין מה לחשוש כי בכל המחשבים יש את הפונטים הללו, חוץ אם המדפיס משתמש במקנטוש ייתכן שהפונט טיימס משתמש במיפויי אחר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה