כללי אינדזיין CS5 | החלת דף אב בודד על פריסה של שני עמודים

• הוסף לסימניות
אם אני מעמד ספר, ובאיזשהו מקום בספר אני מעוניין שיהיה עמוד ריק בלי שום דבר, באינדזיין CS3 הייתי יכול להחיל את המאסטר 'none' על עמוד אחד מתוך שני עמודי המאסטר, ואז העמוד היה הופך לעמוד ריק, ומקבל את הגדרות המאסטר של המאסטר 'none'.

באינדזיין CS5 אני לא יכול לעשות את זה. הוא פשוט לא מוחק את האובייקטים שהיו במאסטר. מישהו מכיר את הבעיה?

• הוסף לסימניות
ניתקת את הפריטים עם קונטרול שיפט?

• הוסף לסימניות
לא. ניסיתי גם לנתק את כל האובייקטים במאסטר (אחרי ההחלה של עמוד ריק) וזה לא עזר.

• הוסף לסימניות
לבדוק במאסטר, אם הפריטים שבכל עמוד לא נוגעים באמצע, בשדרה
אלא מגיעים עד אליו
אחרת למרות שנמקם על כל עמוד מצמדי עמודים בעמודי המסמך מאסטר אחר, הפריט שעובר לעמוד השני ישאר.

• הוסף לסימניות
אם המאסטרים מופרדים (כמו שישראלה כתבה) אין שום סיבה שתראה אובייקטים.
אבל במידה ואתה לא מסתדר, אתה יכול לבנות מאסטר חדש, עם תיבת אובייקט על כל עמוד בנפרד, עם מילוי לבן, בשכבה הכי עליונה. כמובן שזה רק אם אתה לא מתגבר על הבעיה בדרך קונבציונלית.

• הוסף לסימניות
דנדנתי לך בשל השעה שבה נשלחה התגובה.

להת'

• הוסף לסימניות
אם המאסטר שלך הוא על פני שני עמודים, אז גם אם תכיל אותו על עמוד אחד, הוא יופיע כביכול על שני עמודים.
לכן אתה צריך שיהיה לך מאסטר לעמוד אחד בלבד שיעמוד מול המאסטר הריק.

• הוסף לסימניות
אפשר להחיל מאסטר על עמוד אחד, גם אם הוא מאסטר של 2 עמודים (כמובן בתנאים הנ"ל).
ברברי, דווקא עכשיו יותר מאוחר :)

• הוסף לסימניות
אפשר, אבל רואים את החצי השני של המאסטר בעמוד השני

• הוסף לסימניות
אך ורק אם יש אובייקט מהצד הזה, שעובר לצד השני,
אם הם אובייקטים נפרדים לא יראו.

• הוסף לסימניות
מה פירוש אוביקטים נפרדים? אם אשים מספרים בשני הצדדים, אם יופיעו לי בשני הצדדים גם אם אגדיר את המאסטר הזה רק על צד אחד, לא?

• הוסף לסימניות
ברור שלא. אם שמת את המספרים בתיבת טקסט נפרדת, ובצורה כזו שהם לא עוברים על העמוד השני, אין שום סיבה שבעולם, שאם תגדירי המאסטר A על עמוד ימני, שהמספור של מאסטר בצד שמאל יופיע שם.
תנסי ותראי.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה