כללי אינדזיין CS5

• פותח הנושא LMRR
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
להיכן נעלמו כל ההגדרות של קרופ מארקס בליד וכו'
בסגירה לPDF???

• הוסף לסימניות
אולי אתה סוגר ל PDF אינטרקטיבי במקום PDF לדפוס?

• הוסף לסימניות
אוקי יתכן.
אז איך סוגרים לדפוס בCS5?

• הוסף לסימניות
לאחר Export יש לבחור PDF (print) במקום interactiv

• הוסף לסימניות
תודה. מצאתי.
אשמח לדעת/ללמוד מזה הPDF האינטראקטיבי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י LMRR;856980:
תודה. מצאתי.
אשמח לדעת/ללמוד מזה הPDF האינטראקטיבי.

זה מיועד למצגות/ספרים אלקטרוניים וכד'

אמנם גם הרגיל יכול להיות אינטרקטיבי אבל כנראה שיותר נוח לשחק בהגדרות דרך הייצוא הזה

• הוסף לסימניות
אתם יכולים להחכים אותי בנושא?
אני עושה תמיד פרינט ואח"כ PDF לגודל הרצוי למה צריכים לעשות אקספורט?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חנון;857073:
אתם יכולים להחכים אותי בנושא?
אני עושה תמיד פרינט ואח"כ PDF לגודל הרצוי למה צריכים לעשות אקספורט?

ייצוא זו הדרך הנכונה ליצור PDF. הדפסה זו דרך עקומה. בהדפסה מדפסת הPDF בעצם "עובדת" על המחשב שמדובר במדפסת והוא פשוט מדפיס את הקובץ.
כתוצאה מכך:
1. בייצוא בד"כ הקובץ יוצא הרבה יותר קל
2. הרבה יותר נוח לעבוד עם ההגדרות הרצויות דרך ייצוא ולא דרך הדפסה
3. האובייקטים נבנים בצורה נכונה יותר בייצוא

כשיש בעיות ובאגים בייצוא אפשר להשתמש בהדפסה אבל בד"כ ייצוא עובד יותר טוב

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה