כללי אינדזיין...

• פותח הנושא pink
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
מה זה הסימן קריאה שמוסמן לי ביצוא?

קבצים מצורפים

• שאלה.png
    KB 235.5 · צפיות: 17
  • הוסף לסימניות
לא נראה לי שזה משהו שאת אמורה להתייחס אליו.
גם אצלי הוא מופיע, והאמת היא שמעולם לא שמתי לב אליו...

• הוסף לסימניות
יש לי בעיה בסגירה של הקובץ אז חשבתי שאולי זה בגלל זה
תודה.

• הוסף לסימניות
הגדרות הצבע הנוכחיות לא מתאימות להגדרת הצבע של פרופיל הייצוא.
בדרך כלל להתעלם.

(אם זה לדפוס רגיל ולא דיגיטלי, למה לא לסגור על איכות דפוס? (press quality) סיכוי טוב שזה יפתור את הבעיה...)

• הוסף לסימניות
אני מנסה
זה ספר מורכב של 240 עמודים
שמודפס ב 50,000 עותקים
אני לא רוצה פדיחות.
יש הרבה סריקות, בטוח שזה יהיה טוב?

• הוסף לסימניות
ברור שPRESS QUALITY יותר נכון מPRINT!

• הוסף לסימניות
כמדומני שההבדל בין ההגדרות של press quality לבין high quality pdf זה רק בהמרה לפרופיל CMYK. ב- high quality הוא ישאיר את האובייקטים כמו המקור.
הבדל נוסף בדיסטילייר: הוא ישמור בתוך ה-PDF קובץ של הגדרות כדי שהדפס יראה אם זה דוסטל כייאות - אם זה מוגדר על press quality.

במדפסות באיכות גבוהה עדיף להשתמש ב-high quality כי הן עם יותר צבעים מ-CMYK וחבל להמיר את הצבע אלא עדיף לתת לתוכנת ההפסה בדפוס לנהל את הצבעים.

• הוסף לסימניות
מדובר בהדפסה של שתי צבעים כרגע!
אז איזה הגדרות חשובות??????
אני זוכרת שפעם קודמת הדפס אמר לי מה לשנות
אפשר עזרה?

• הוסף לסימניות
הכי קל זה לסגור PS, ואז לדסטל על PRESS QUALITY.
אפשר גם להדפיס לPDF, אבל אז צריך להגדיר את ההגדרות וגודל העמוד בצורה נכונה
צפה בקובץ המצורף 199333

קבצים מצורפים

• דיס.jpg
    KB 70.3 · צפיות: 21
  • הוסף לסימניות
..

עשיתי לפי ההדרכה
וזה שתי ההודעות שעלו לי בדרך
מה הם אומרות?

קבצים מצורפים

• בעיותתתת.png
    KB 525.6 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
עשיתי אוקי על שתי ההודעות האלו
אבל הקובץ נראה בסדר, ואיכותי
אפשר לשלוח או שזה משמעותי?
תזכורת... ההדפסה היא שתי צבעים.

• הוסף לסימניות
בדקת בעמוד(ים) הבעייתים אם הכל נמצא שם כמו שצריך?
תשלחי!

• הוסף לסימניות
high-quality print מוריד הכל ל-150dpi: לא מומלץ לדפוס.
press quality: מבחינת הרזולוציה מתאים לדפוס, אבל באמת מקנוורט את כל הצבעים ל-cmyk בתוך אינדיזיין, וכמו שהזכירו, עדיף שזה יקרה בשלב מאוחר יותר.

לכן, Adobe ממליצים היום לייצא ל-PDF/X-4:2008, שזה כמו ה-press quality אבל אינו ממיר צבעים.

וכמובן רק לעשות export מאינדיזיין -- לא להדפיס ל-PDF ולא לשמור קובץ PS!!

• הוסף לסימניות
וכמובן רק לעשות export מאינדיזיין -- לא להדפיס ל-PDF ולא לשמור קובץ PS!![/QUOTE]

סליחה על השאלה אבל...מה ההבדל?
יש בתי דפוס שמבקשים כך ויש שמבקשים כך...

• הוסף לסימניות
זה מה שיש לדוב אייזקס (מהנדס ראשי של PDF באדובי) לומר בנושא. סליחה שזה באנגלית, אין לי כרגע זהן לתרגם, אבל אולי תבינו, או שמשהו יתנדב...

<!-- Office can post messages on behalf of someone who's not in the system --><!-- Add a link to their email address if this is the case -->Dov Isaacs Jan 7, 2008 2:23 PM (in response to (Gordon_Anderson)) </HEADER><SECTION><!-- [DocumentBodyStart:b76fda27-e7ae-44de-a735-3a064e6a5eb1] -->
Adobe most strongly recommends using "save as PDF" for Adobe Illustrator and Photoshop and "export PDF" for Adobe InDesign in lieu of any workflow that first creates PostScript and then creates PDF from that PostScript. Why? The PostScript imaging model is only a subset of the full Adobe and PDF imaging model. PostScript doesn't directly support ICC color management, transparency, etc. Thus, color fidelity and transparency cannot be "live" in PDFs created via distillation of PostScript. And forget about propagating layers, embedding Flash, movies, etc. in PDF created via distillation of PostScript.

There are some printers / print service providers out there who insist on receiving PDF files created via distillation of PostScript. Such requirements should be viewed very suspiciously as they are indicative of (1) use of very out-of-date PDF print workflow software, (2) use of inappropriate tools for prepress functions (such as using QuarkXPress as a means for doing page imposition of PDF files), (3) plain old ignorance, or (4) some combination of (1), (2), and (3).

• הוסף לסימניות
תרגום מגוגל:
Adobe ביותר ממליצה בחום באמצעות "לשמור כ-PDF" עבור Adobe Illustrator ו Photoshop ו" PDF יצוא "עבור Adobe InDesign במקום כל עבודה שיוצרת ראשון PostScript ולאחר מכן יוצרת PDF מPostScript ש. למה? מודל ההדמיה PostScript הוא רק קבוצת משנה של Adobe המלאה ומודל ההדמיה PDF. PostScript אינו תומך ישירות בניהול צבע ICC, שקיפות, וכו 'לכן, צבע נאמנות ושקיפות לא יכולים להיות "חיות" בקובצי PDF שנוצרו באמצעות זיקוק של PostScript. ולשכוח את שכבות הפצת, הטמעת פלאש, סרטים וכו 'ב-PDF שנוצר באמצעות זיקוק של PostScript.

יש כמה ספקי שירות מדפסות / הדפסה בחוץ שמתעקשים על קבלה של קבצי PDF שנוצרו באמצעות זיקוק של PostScript. יש לראות בדרישות אלה מאוד בחשדנות כפי שהם מעידים על (1) שימוש בתוכנת מאוד זרימת עבודה הדפסת PDF out-of-תאריך, (2) שימוש בכלים שאינם מתאימים לתפקידי דפוס (כגון שימוש QuarkXPress כאמצעי לעושה הטלת דף של קבצי PDF), (3) בורות רגיל ישנה, ​​או (4) שילוב של (1), (2), (3).

• הוסף לסימניות
כן. ברור שלאדובי יהיה עניין לדחוף את העניין.

אם יש לי דפוס ואני משתמש באקרובט 5, הם ידחפו אותי לעבוד בגירסה 8 ומעלה...

כל זה מבלי להיכנס האם זה עדיף או לא. רק שאדובי לא תמליץ לי.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אריאל וו;1299695:
high-quality print מוריד הכל ל-150dpi: לא מומלץ לדפוס.
press quality: מבחינת הרזולוציה מתאים לדפוס, אבל באמת מקנוורט את כל הצבעים ל-cmyk בתוך אינדיזיין, וכמו שהזכירו, עדיף שזה יקרה בשלב מאוחר יותר.

לכן, Adobe ממליצים היום לייצא ל-PDF/X-4:2008, שזה כמו ה-press quality אבל אינו ממיר צבעים.

וכמובן רק לעשות export מאינדיזיין -- לא להדפיס ל-PDF ולא לשמור קובץ PS!!
החלק הראשון לא נכון (High Quality Print מוריד ל300DPI כמו הPress Quality),
ולגבי החלק השני לא הייתי מקשיב להם.
ברור שעדיף לי לראות איך ההמרה נעשתה מאשר לסמוך על אחרים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1300439:
ולגבי החלק השני לא הייתי מקשיב להם.
ברור שעדיף לי לראות איך ההמרה נעשתה מאשר לסמוך על אחרים.

בוא ספר לי קצת: אתה בודק את הפדפים אחרי הדיסטילייר לראות מה קורה בהמרה?

(האמת, שפעם פעם הייתי עובד לפי הספר. מראש הייתי עובד במרחב הצבע הרצוי, היום התקלקתי).

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה