כללי אינדזיין!!

• הוסף לסימניות
אני רוצה להביא לאינדזיין כמה עמוד של פי די אף ולהקטין אותם יחס
פתחתי ריבוע (שומר מקום ..) במסטר, ואני רוצה לזרוק את כל הפי די אף אחד אחד
הוא לא נותן לי, מביא לי רק את העמוד הראשון
סימנתי לו להביא הכל.
מה עוד אפשר??

• הוסף לסימניות
איפה סימנת להביא הכל?
(הוא מביא אחד אחד, אבל אחד אחרי השני)

• הוסף לסימניות
סימנתי גם ב "וי" למטה בחלון וגם אח"כ all
והוא לא מביא, הוא מכניס לי לתוך הריבוע דף אחד ואין עוד.

עבדתי ידני כי זה היה חייב לרדת לדפוס
אבל בכל זאת הייתי שמחה לדעת איפה הבעיה.

• הוסף לסימניות
סקריפט מולטי PDF

• הוסף לסימניות
אפשר לקבל סקריפט זה?

• הוסף לסימניות
זה מובנה באינדיזיין.
אך עדיין לא נראה לי שסימנת את ALL ו/או שהוא לא המשיך לתת לך את עמוד 2.
(הוא רק חיכה לראות איפה ברצונך למקם אותו, ולא התייחסת אליו)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1519903:
זה מובנה באינדיזיין.
אך עדיין לא נראה לי שסימנת את ALL ו/או שהוא לא המשיך לתת לך את עמוד 2.
(הוא רק חיכה לראות איפה ברצונך למקם אותו, ולא התייחסת אליו)

ואני חיכתי לראות איפה הוא כדי לזרוק אותו.......
מחבואים? :cool:

• הוסף לסימניות
יש קצת בעיה עם סקריפט הבנוי שצריכים אחרי זה לסדר אחד אחד

אבל לכמה עמודים זה לא נורא

• הוסף לסימניות
אני הסתדרתי עם זה מצוין פעם, וזה היה איזה 400 עמודים, ייבאתי במולטי PDF, אני זוכרת שהיה בעיה עם המיקום שהיה צריך לסדר ידנית, אני לא זוכרת בדיוק איפה זה מיקם ולמה פתרתי את זה בצורה כזו, אבל הפתרון שלי היה לייבא את הכל לקובץ חדש, ורק אחרי זה להגדיר את הגודל שהייתי צריכה, ואז הכנסתי את המאסטר הקבוע לכל העמודים, ושיניתי נקודתית בעמודים הדורשים שינוי.

• הוסף לסימניות
יש סקריפט נוח יותר.

קבצים מצורפים

• MultiPageImporter2.5_DMD.jsx 2.zip
    KB 14.3 · צפיות: 15

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה