כללי אינדזיין

• פותח הנושא LMRR
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
כיצד שולטים על המרווח שבין הכיתוב לקוי התא בטבלה??

בפירוט-
יצרתי טבלה
בכל תא יש לי כיתוב באורך אחר
אני מעוניינת שגודל התאים יהיה זהה תמיד ולא ישתנה
איך אני מגדירה שהכיתוב יצמד הכי הרבה שאפשר לקוי התא ולא ירד שורה כשהוא עוד רחוק מקוי התא?

תודה מראש

• הוסף לסימניות
בחלון הטבלה יש לך 4 שדות בצד שמאל למטה, בהן את מכוונת את מרחק הכיתוב מכל דופן של התא.

• הוסף לסימניות
שם של השדות אותצלום של החלון אליו אתה מתכוון יעזרו מאוד

• הוסף לסימניות
בבקשה...

• הוסף לסימניות
כשאתה בוחר תאים בטבלה, מופיעות לך למעלה האפשרויות לשינוי המידות כמו איפה שסימנתי באדום

קבצים מצורפים

• Untitled-2.jpg
    KB 312.2 · צפיות: 8
  • הוסף לסימניות
אני מדברת על שינוי הקירבה של הטקסט לדפנות מבלי שהתא יגדל!! א6יך ניתן לעשות זאת???????

• הוסף לסימניות
זה שם, אבל אם את מגדילה את הרווח יותר מהמקום שיש, זה יגדיל את התא.
את יכולה גם בלעמוד בתוך שני תאים למשל, ובלחיצה על עכבר ימני, cell options ולבחור ב text

• הוסף לסימניות
תודה ענקית

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה