אינדיאנים מ1910

• פותח הנושא E&A
  • פורסם בתאריך
  • הוסף לסימניות
הילד הימיני הוא הילד מהתמונה הזו.
איך הצבעים כאן?

קבצים מצורפים

• 0012.jpg
    KB 721.3 · צפיות: 19
  • הוסף לסימניות
וואו! חתיכת עבודה הורדת פה...

• הוסף לסימניות
אחינועם את עובדת מקסים
אני חושבת שגם אם רוצים אוירה ישנה אז אפשר לעשות את זה פחות דהוי וקצת עם קונטרסט ועומק

אני מקווה שזה בסדר שצירפתי דוגמא אם לא אני אסיר אותה

• הוסף לסימניות
אחינועם, יפה מאאאאד! מדויק להפליא!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י tzivi;956290:
אחינועם את עובדת מקסים
אני חושבת שגם אם רוצים אוירה ישנה אז אפשר לעשות את זה פחות דהוי וקצת עם קונטרסט ועומק

אני מקווה שזה בסדר שצירפתי דוגמא אם לא אני אסיר אותה
זה בסדר!
יפה. רק שזה פגע באיכות התמונה היא נהיתה מגורענת יותר.

• הוסף לסימניות
אחינועם, זו עבודה מדהימה ומרתקת, אבל את בטוחה שזה קשור לפה ולא לעיצוב גרפי או משהו בסגנון הזה?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רבקה.;956370:
אחינועם, זו עבודה מדהימה ומרתקת, אבל את בטוחה שזה קשור לפה ולא לעיצוב גרפי או משהו בסגנון הזה?
למדתי את זה במסגרת לימודי פוטושופ בבית הספר לצילום, מה גם שיש בזה עבודת ריטוש וכל ההתעסקות היא בתמונה עצמה ולא במסגרות ועיצוב.

נראה לי מתאים לזה
clear.gif
פורום צילום מקצועי (5 גולשים בפורום)
פורום צילום מקצועי בכל נושאי הצילום. הפורום מיועד לצלמים ולנוגעים בתחום הצילום מהמגזר הדתי והחרדי. הפורום יעסוק בכל הקשור לצילום דיגיטלי, אנלוגי, וצילום אומנותי, וכן לכל הקשור לציוד הנלוה.

יותר מאשר לזה
clear.gif
פורום עיצוב גרפי (חוו"ד ויעוץ) (24 גולשים בפורום)
פורום עיצוב גרפי. פורום המיועד לגרפיקאים ומעצבים ולכל העוסקים סביב הגרפיקה והעימוד במגזר הדתי והחרדי, המעוניינים לעזור אחד לשני מתוך כבוד והדדיות.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה