...אינדיאנים על החוף...

• הוסף לסימניות
אני מסתכלת שוב ושוב נהנית ,
ופתאום עולה לי השאלה,
יש לך תינוק, מה עשית איתו ????

איפה הוא בכל העסק? בהכנות , בצילום

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י פוטו טופ;2147365:
אני מסתכלת שוב ושוב נהנית ,
ופתאום עולה לי השאלה,
יש לך תינוק, מה עשית איתו ????

איפה הוא בכל העסק? בהכנות , בצילום

ברוך השם יש לו אבא ...
(ומטרנה)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחלי 1234;2146993:
מדהים מדהים מדהים!!
ככ יפה לראות שצילמתם יחד ולכל אחד תוצאה שונה ומיוחדת.
השלישית חלומית.
הסטייליניג מושלם.
חני את חתיכת כישרון.

(רחלי הסמקתי...)

תודה לכולם ..שמחה שאהבתם,

• הוסף לסימניות
וואווווו!!! משגע!

• הוסף לסימניות
כל תמונה יותר יפה מהשניה!

• הוסף לסימניות
ההשקעה הזו, וואו!!
תמונות משגעות, ההפקות שלכן יחד מיוחדות!
(אני עוד זוכרת את ההפקה עם הקאפקייקס המושקעים,
כל הכבוד לכן...)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ראנד;2150261:
ההשקעה הזו, וואו!!
תמונות משגעות, ההפקות שלכן יחד מיוחדות!
(אני עוד זוכרת את ההפקה עם הקאפקייקס המושקעים,
כל הכבוד לכן...)

תודה לך..
גם אני זוכרת, אנחנו בתכנון של החגיגה הבאה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה