דרוש מידע אינדיגו-היום האחרון-סלנטו-צעיף של כוכבים- מה הייתן בוחרות?

• הוסף לסימניות
ראיתי את כולם חוץ מצעיף של כוככבים. אז דבר ראשון ברור שלא אינדיגו. עלילה חלשה ומחוררת.לדעתי.
היום האחרון וסלנטו שניהם ברמה ועם מסר עוצמתי. לטעמי האישי סלנטו מוצלח יותר!

• הוסף לסימניות
לא מתאים לילדות קטנות בכלל!!
סרטים כאלו מלכתחילה לא מיועדים לילדות קטנות.
קהל היעד הוא נערות ונשים.
גם מבחינת המסרים ושיחות הנפש בסרט.. למשל בסלנטו כל הקטע של האישה בשיחה עם אמא שלה בכלא וההתמודדות עם אביה..הקהל צריך להיות בוגר כדי להבין.

• הוסף לסימניות
לא ראיתי את היום האחרון.
צעיף של כוכבים עולה על כולם.
אפרט:
הרעיון, התסריט...
השחקניות ברמת משחק שמכבדת בהחלט סרט רציני (בשונה מהשאר כאן, ששם רמת המשחק 'נחמדת')
ההפקה (משגעת)
המסר (מדהים).

• הוסף לסימניות
  • הוסף לסימניות
ההכי חם כרגע זה כינורות של תקוה

• הוסף לסימניות
ההכי חם כרגע זה כינורות של תקוה
לא ענים לי את בטוח ממהפקה או משהו -את נגועה,
ואני ביקשתי פה חוות דעת אמיתית ומקצועית ,
איך אפשר לסמוך על אשכול ועל מה שרשומים בו?

• הוסף לסימניות
לא ענים לי את בטוח ממהפקה או משהו -את נגועה,
ואני ביקשתי פה חוות דעת אמיתית ומקצועית ,
איך אפשר לסמוך על אשכול ועל מה שרשומים בו?
צודקת.
לטעמי צריך לקחת פה בעירבון מוגבל את כל התגובות
ודרך אגב, נהנו אצלך מסלנטו בסוף?

• הוסף לסימניות
אם זה כל כך הפריע לך בשביל להגיב אחרי ארבעה חודשים אז כנראה אם הייתי כותבת משהו בשבח סלנטו היית יותר רגועה
הלא כן?

• הוסף לסימניות
אפשר פרטי התקשרות של אסתי בראך אם רוצים צפיה ביתית?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה