כללי אינדיזיין - אובייקט מעוגן

• הוסף לסימניות
יש לי 4 אייקונים שאני צריכה לעגן אותם כל פעם לטקסט המתאים.
יש דרך לשכפל, או שכל פעם לעשות את כל הפרוצדורה מחדש? נשמע לי הזוי!
אני בCS5

ועוד משהו, בעבר היתה חלונית של ספריית אלמנטים ומשם גוררים למסמך,איפה היא? אני לא מוצאת אותה.

קבצים מצורפים

• 4.png
    KB 149.2 · צפיות: 38
  • הוסף לסימניות
יש אפשרות לעשות ספריה של אלמנטים נחוצים ולשלוף משם
LIBRY--NEW-FILE

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י elad ph;1439277:
יש אפשרות לעשות ספריה של אלמנטים נחוצים ולשלוף משם
LIBRY--NEW-FILE

תודה, שכחתי שזה סוג של פתיחת קובץ חדש.

מה לגבי השאלה הראשונה, צריך לבצע כל פעם את כל תהליך העיגון מחדש?
(למלאת בחלונית של העיגון את כל הנתונים)

• הוסף לסימניות
נותנים סגנון אובייקט ואפשר להגדיר שם נתוני עיגון

• הוסף לסימניות
אווווו, תודה רבה!

• הוסף לסימניות
ואפשר להגידר להם קיצורי דרך.
שימושי ביותר!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י תחיה מ;1439498:
ואפשר להגידר להם קיצורי דרך.
שימושי ביותר!

אפשר הסבר למתקשים כמוני??

• הוסף לסימניות
ראי את מקום הגדרת קיצור הדרך בצילום מסך (רלוונטי לכל בסטיילים באינדזיין)
אפשר באמצעות מקשי CTRL וSHIFT ולחיצה במקביל על מספרים (0-9) ליצור קיצור דרך כל פעם שתלחצי את הקיצור דרך הנ"ל יוחל סגנון האובייקט (או התא/טבלה/פסקה/תו) על האובייקט

קבצים מצורפים

• Untitled-1.png
    KB 43.2 · צפיות: 43
  • הוסף לסימניות
תודה רבה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה