כללי אינדיזיין: אובייקט נעלם בהדפסה

• הוסף לסימניות
בניתי קובץ באינדיזיין ויש בו קובץ אילוס' מקושר שנסגר יפה בפידיאף אבל נעלם בהדפסה בפועל.
ניסיתי לסגור כג'ייפג/ פידיאף בפוטושופ ולייבא לאינדיזיין כתמונה, ועדיין זה נעלם בהדפסה.
חשבתי שאולי הבעיה היא בסגירה מאינדיזיין עצמה.
מה יכול להועיל? הטמעה בקובץ? אם כן, איך?
תודה מראש.

• הוסף לסימניות
הדפסה או ייצוא?

• הוסף לסימניות
ייצוא ואז הדפסה על נייר.

• הוסף לסימניות
אז במקום ייצוא נסה הדפסה: מדפסת Pdf

• הוסף לסימניות
אנסה את זה, תודה. יש לי cute pdf writer.

• הוסף לסימניות
קורה שהאינדיזיין משתגע

הדרך היחידה בזה היא בפוטושופ
בהצלחה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י דאבל אימפקט;1632473:
אנסה את זה, תודה. יש לי cute pdf writer.
אמור להיות לך גם מדפסת Adobe Pdf
נכתב ע"י פוזי;1632476:
הדרך היחידה בזה היא בפוטושופ
בהצלחה
חלילה וחס

• הוסף לסימניות
חוזרת לעדכן. עד עכשיו הצלחתי להסתדר כל פעם בדרך אחרת. אבל עדיין לא מצאתי פתרון "ישר".
קודם כל, אין לי מדפסת adobe pdf, ולא מצאתי להורדה. יש לי cute pdf ועוד סוג, ושתיהן נותנות לסגור רק A4.
* מישהו יודע איך אפשר להגדיר להן גודל אחר? הגדרת גודל defined by driver לא שינתה כלום.
* איך אני משיגה adobe pdf?
* יש דרך לשטח את הקובץ בלי לפגוע באיכות?
תודה מראש, זה יעזור מאד!

• הוסף לסימניות
אולי זו בעיה של Overprint?

• הוסף לסימניות
תנסי לפתוח קובץ אינדזיין חדש (אפילו רק לאותו הדף הבעייתי) ואותו תחברי אח"כ בפידיאף. בדרך כלל זה מסתדר.
יש עוד אפשרות. תסגרי את הקובץ אילוסטייטור על פורמטים שונים, EPS, pdf
ואז תייבאי אותם לאינדזיין.
תנסי סגירות שונות: PDF CREATOR, adobe pdf

• הוסף לסימניות
מעלים את קובץ האינדיזיין והPDF.

• הוסף לסימניות
למרות שהחלפת קבצים, הכנסת אותם לתוך אותה מסגרת שהכנת מראש באינדיזיין?
אם כן, מאוד יכול להיות שהמסגרת הוגדרה בטעות לא להדפסה ולכן מה שאת מכניסה לתוכה לא מודפס...

• הוסף לסימניות
לא הכנסתי לתוך מסגרת מוכנה, ייבאתי וזהו.
העניין שזה קורה כל פעם עם קובץ אחר, אותו רעיון. גם קבצים של אחרים ששיפצתי וגם קבצים שבניתי מאפס.
לדוגמא השבוע עיצבתי רולאפ- שמתי שם לוגו בפורמט PDF שבנוי כחול ע"ג לבן. בפועל הודפס רק הלבן בלוגו. אחרי ששיטחתי לג'ייפג וייבאתי שוב- זה יצא יפה. כאילו חלק מהשכבות נעלמות. כרגע זה עובר בשקט כי אני נמצאת ליד הדפסים ועוקבת מקרוב אבל אני חייבת לדעת להבא, כי אי אפשר "לחרב" כל דבר ע"י המרה לג'ייפג. גם בבית דפוס רגיל אף אחד לא ידפיס לי דוגמית לבדיקת המצב.

ונתנו, זה קובץ של מקום העבודה. אם יאשרו לי להוציא אותו- אשלח בשמחה כדי לפתור את התעלומה... תודה מראש.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה