כללי אינדיזיין| איך לעשות שהמספור יתחיל ממס' מסוים?

• הוסף לסימניות
אני רוצה שהמספור יתחיל ממס' 36,
איך אני מגדירה את זה?

• הוסף לסימניות
לחצן ימני על העמוד בחלון העמודים ויש שם אפשרויות מספור ומקטע,
שם יש אפשרות להתחיל מעמוד מסוים

• הוסף לסימניות
תודה! זה עבד.

• הוסף לסימניות
אני צריכה ליצור לוח עם 6 עמודות לעיתון (לוח דרושים, מכירה/השכרת דירות),
1-איך עושים מסגרת עם טורים, ושיהיו קווים מקווקווים בין העמודות (אבל לא בצדדים,כלומר ראשון ואחרון ללא כלום)
2-ואני צריכה ליצור הדגשה של ריבוע צהוב לפעמים. אני רוצה לעשות את זה דרך הטקסט ולא לשים ריבוע, כי אני צריכה גם לעשות שהטבלה לא תהיה על אוביקטים, אלא תסתובב מסביבם,
איך עושים גם את זה?
לא מצליחה להעלות קובץ. זה בעיה אצל כולם? או רק אצלי?

• הוסף לסימניות
1- למה טבלה ולא מסגרת עם טורים?
2- בהגדרות פיסקה, קו חוצה-מתחת וכו'. נדמה לי שהיתה לי עם זה בעיה פעם, שיבואו המומחים (שלמה, זוכר משו? כי אני כבר לא זוכר).

• הוסף לסימניות
אוקי הצלחתי לעשות טורים, דרך אוביקט-אפשרויות מסגרת טקסט-
אבל יש שם אפשרות להגדיר רק קוים חלקים בין העמודות ולא קווים מקווקווים! מה עושים? וגם- הקווים בכל אופן לא מופיעים במציאות, זה רק תצוגה!מה עושים?

• הוסף לסימניות
את יכולה ליצור טבלה רק עם קווים פנימיים..

• הוסף לסימניות
אוקי, אני יודעת,
אבל בטבלה אני מצליחה להגדיר רק שכל קו שני רק יהיה עם קו מקווקוו, איך מגדירים שזה יהיה הקווים שאני רוצה- הפנימיים (כל הקווים של העמודות{קווים לגובה} חוץ מקו ימני חיצוני וקו שמאלי חיצוני)
בבקשה, זה דחוף..

• הוסף לסימניות
אוקי הצלחתי עם הקווים,

רק תאמרו לי איך עושים את הצהוב המודגש הזה-
ניסיתי לעשות קו תחתי, וזה עובד,
אבל אני לא מצליחה לשמור אותו כסגנון,
סגנון פסקה? סגנון תו? מה דעתכם?
וגם- איך עושים שהוא יהיה כמו ריבוע, ולא יישבר איפה שיש רווח או אנטר?

ועוד שאלה קטנה: כאשר יש תיבת טקסט בעמוד עב,
איך מכניסים טקסט לתוכה בעמוד רגיל?

• הוסף לסימניות
עמוד אב....
שעה לא הבנתי מהי רוצה.
עבה.
72.

שגיעות כאלו מטריפים.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה