כללי אינדיזיין | איך מונעים מאות פסוק להופיע בסוף שורה?

• הוסף לסימניות
לסמן בסגנון תו No Break

• הוסף לסימניות
תודה רבה!

רק עוד שאלה קטנה:
אני רוצה לעשות חפש-החלף עם גרפ, שימצא לי את כל הסוגריים ויחליף לסגנון התו המסויים.
הקוד שיש לי הוא \(.+?\) אבל אני צריכה לכלול לי את הרווח לפני ואת הרווח אחרי. הכיצד?!

• הוסף לסימניות
הנוסחה שיש לך כוללת את הסוגר לפני ואחרי.

• הוסף לסימניות
שימו רוח לפני תחילת נוסחת הגרפ ואחריו.

חיטובים.
זו דוגמא קלאסית למה לא מחילים סגנון תו כפול.
אחד להקטנת סוגריים ואחד לרוח קשיח.

נ.ב. בנוסחת גרפ שמגיעה בתוך סגנון פסקה, אפשר להחיל כמה סגנונות תו שונים, כמו מודגש, מוקטן או רוח בלתי נשבר.

• הוסף לסימניות
מה שאת צריכה זה לחפש רווח שנמצא אחרי נקודיים : ולפני סוגר פותח (
ולתת לו סגנון תו No-Break
הנוסחה תהיה:
קוד:
[RIGHT](?<=:) (?=\()[/RIGHT]

• הוסף לסימניות
נתן. סליחה ש"נדחפתי" אחרי מה שכתבת:)

• הוסף לסימניות
הוצאת לי את המילים מהמקלדת.
כתבת יותר מקצועי. כרגיל.

• הוסף לסימניות
תודה. הכל בא על מקומו בשלום...

נכתב ע"י שלמה;599130:
שימו רוח לפני תחילת נוסחת הגרפ ואחריו.

זה מה שחשבתי מתחילה - שמתי לפני ואחרי הסוגריים וקיבלתי הערה שאומרת: Cannot find match. אחרי שכתבת הבנתי שהרווח אמור להיות לפני כל הנוסחה. תודה!

נכתב ע"י ונתנו10;599131:
מה שאת צריכה זה לחפש רווח שנמצא אחרי נקודיים : ולפני סוגר פותח (
ולתת לו סגנון תו No-Break
הנוסחה תהיה:
קוד:
[RIGHT](?<=:) (?=\()[/RIGHT]

במקרה הזה הרווח שלפני האות א' לא נכנס לנוסחה, אבל ממילא הוא לא יבוא לעולם בסוף שורה.

בכל אופן, בצעתי חיפוש לפי הנוסחה ששלמה כתב - כלומר, האות כולל שני הרווחים שלפניה ואחריה, ולהם נתתי סגנון תו של אותיות מוקטנות + No Break. (חיטובים).

תודה לכולם.

• הוסף לסימניות
הבעייה (אולי לא) בהחלת סגנון תו מוקטן על כל הסוגריים + הרוח שלפני ואחרי, תהיה בזה שהרווח יהיה יחסית קטן ביחס לכל הרווחים שבטקסט.

לכן כדאי להגדיר רק את הרוח שאחרי הסוגר יהיה כקשיח.

• הוסף לסימניות
זה דוקא עדיף ככה.
הלקוח רוצה לצמצם איפה שרק אפשר.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה