כללי אינדיזיין אינטרקטיב - יצוא מגזין לדפדוף..

• הוסף לסימניות
שלום, מקווה שיש מישהו שיוכל לעזור לי כאן.

יש לי מגזין, מעוצב באינדיזיין.
עשיתי לו דרך התפריט של אינדיזיין אינטרקטיב אפשרות לדפדוף, והוא מציין לי שם שזה יהיה פעיל רק בקובץ SWF. אז ייצאתי לSWF ונשמרו לי 2 קבצים בתיקייה: קובץ HTML וקובץ SWF. כשאני פותחת את זה אצלי במחשב זה נראה מקסים ממש. נפתח בדפדפן, איכות מעולה, מדפדף יפה. בקיצור - מושלם.

השאלה שלי אם יש דרך כלשהי לשלוח את זה ללקוחות? שיראו את זה כמו שאני רואה?
[ניסיתי לשלוח במייל למחשב אחר את קובץ הswf וזה לא עבד.]

דחוף לי [מגזין בלבוסטע לתושבות בית שמש של ערב סוכות צריך כבר להישלח במייל ללקוחות.. :) ]
תודה.

• הוסף לסימניות
אולי להעלות את הHTML לשרת כלשהו (ואת הפלאש כמובן) ולשלוח ללקוחות קישור לעמוד.

• הוסף לסימניות
אפשר הסבר איך עושים את זה? אני צריכה לשלם על שרת?

בקיצור, אני צריכה הסבר מפורט מ-0.. :(

• הוסף לסימניות
אם את רוצה שהלקוחות רק יראו את זה
את יכולה להגיד להם שיגררו את ה swf לדפדפן
החסרונות של זה שזה הופך לפרופורצייות של הדף אינטרנט (לפעמים זה מפריע לפעמים לא)
עוד אפשרות ליבא לפלאש ולסגור לhtml מנסיון לא תמיד זה עובד (משום מה)
ושוב הפתרון של נעמה הוא הכי נכון מה שכתבתי לך זה רק במקרה של חייבים ולפעמים זה מספיק
יום טוב

• הוסף לסימניות
להעלות לשרת. זה מה שנאו עושים בזכרון יפתח

• הוסף לסימניות
אם זה רק לזמן מוגבל ולא שוקל יותר מדי, את יכולה לבקש רשות להעלות לשטח איחסון של מישהו שכבר רכש (כל אחד שיש לו אתר), החיסרון הוא שזה יהיה גם על הדומיין (כתובת האתר) שלו.

• הוסף לסימניות
בס"ד
תשתמשי בפלאש פלייר פרוג'קטור, תפתחי את הקובץ שהכנת בפלאש פלייר פרוג'קטור, ב-file תחפשי "צור פרוג'קטור", זה יצור לך קובץ פלאש לתצוגה, ללא צורך התקנה של תוכנה אצל הלקוח.
תוכלי לבדוק על מחשב שאין תוכנת פלאש כל שהיא,.

קישור להורדה, מהאתר של אדובי:
http://www.adobe.com/support/flashplayer/downloads.html
תורידי למערכת ההפעלה המתאימה, רצוי שגם ללקוח תהיה את אותה מערכת.
בהצלחה!

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    KB 260.1 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
סגור את הקובץ בתור WINRAR זה סוג קובץ שתמיד נשלח.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י amir;652298:
בס"ד
תשתמשי בפלאש פלייר פרוג'קטור, תפתחי את הקובץ שהכנת בפלאש פלייר פרוג'קטור, ב-file תחפשי "צור פרוג'קטור", זה יצור לך קובץ פלאש לתצוגה, ללא צורך התקנה של תוכנה אצל הלקוח.
תוכלי לבדוק על מחשב שאין תוכנת פלאש כל שהיא,.

קישור להורדה, מהאתר של אדובי:
http://www.adobe.com/support/flashplayer/downloads.html
תורידי למערכת ההפעלה המתאימה, רצוי שגם ללקוח תהיה את אותה מערכת.
בהצלחה!

תודה, זה מעולה.

הבעיה שזה יותר לי קובץ כבד קצת לשליחה במייל. יש אפשרות להקטין אותו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה