כללי אינדיזיין-אקסל

• הוסף לסימניות
יש לי טבלה של נפטרים להנצחה באקסל שם הנפטר בן--- נפטר ב-- הונצח ע"י
איך אפשר ליבא אותם לאינדיזיין בקלות שכל שורה תיכנס ללוחית?

• הוסף לסימניות
אפשר הסבר? אני לא כ"כ מבינה בזה.
תודה.

• הוסף לסימניות
???

• הוסף לסימניות
אפשר להעביר בתור טבלה. העתק, הדבק. וזה מעתיק את כל הטבלה לאינדיזיין.

• הוסף לסימניות
אני רוצה להכניס כל שורה ללוחית (ריבוע) + הוספת מילות קישור.
יש מצב כזה??

• הוסף לסימניות
מיזוג נתונים.
בכרטיסיה 'חלון' 'כלי עזר' יש מיזוג נתונים. (האינידזיין שלי בעברית...)

את האקסל צריך לשמור לקובץ TXT
ועושים מיזוג

אם רוצים לעשות שבכל עמוד יכנס כמה לוחיות, צריך לשים את כל העצמים = התמונות וכו' בתוך מאסטר.
ועל העמוד עצמו ישאר רק הקוביה שיתמזג.

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה עכשיו הגעתי לזה.
איך זה באינדיזיין אנגלית?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;1173180:

מישהו יודע?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;1173180:
windows
data merge

ושם במשולש הקטן בצד ימין לכי לפי השלבים
select (לבחור את הנעמנים וכו')

בהצלחה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה