כללי אינדיזיין בגירסה חדשה ושם חדש: InDesign CC 2014

• הוסף לסימניות
היום אדובי השיקה את הגירסה החדשה של אינדיזיין (ושל כל האפליקציות של ה-CC).

הגירסה החדשה נקראת: InDesign CC 2014 (השנה זה חלק מהשם).

כמשתקינים את הגירסה החדשה, זה לא מוחק את הישן (InDesign CC), אלא שניהם יושבים על המחשב ביחד.

אז מה חדש (ממש בקצרה, כי אדובי לא משלמים לי על זה)

(1) קבוצות צבעים: אפשר להכניס צבעים לקבוצות (כמו בסגנונות פסקה)
(2) הערות שוליים: לא השינויים המיוחלים (עדיין אין אפשרות להערות בטורים), אבל אפשר להכניס הערות שוליים בתיבת טקסט מכל הצורות, זאת אומרת לא רק בתיבה מלבנית. (עד עכשיו אם הכנסתם הערות באילפסה, ההערות היו גולשים מעבר לאליפסה בצורה מלבנית). בנוסף, הערות שוליים עכשיו מגיבים לאובייקטים שיש להם דחיית טקסטת.
(3) טבלאות: אפשר לגרור שורות ועמודות בטבלאות
(4) עידכון גירסאות: כל העדיפויות שלכם נשמרים כעת כשמשדרגים לגירסה חדשה.
(5) שיפורים בעניין של package -- אפשר עכשיו להוסיף קובץ PDF ל-package.
(6) שיפורים בייצוא ל-ePub: אפשר ממש לייצא ePub שנראה כמו הדף שלכם באינדיזיין (fixed layout ePub).
(7) ועוד הרבה שיפורים קטנים, כאשר בשבילי, בכל אופן, השיפור הניכר זה האופציה הפשוטה בחפש/החלף ללכת אחורנית, זאת אומרת לא רק "מצא את הבא" אלא גם "מצא את הקודם".

אריאל

נ.ב. המידע שלי מגיע מכאן: http://indesignsecrets.com/indesign-cc-2014.php

• הוסף לסימניות
במילים פשוטות: פעמיים כלום.

• הוסף לסימניות
אגב, למעשה שמתי לב שמדובר כאן באינדיזיין גירסה 10. זאת אומרת שאם הם עדיין היו ממשיכים עם המיספור הישן, היה מדובר ב-CS8!

דהיינו, אדובי מחשיבים את זה לגירסה חדשה ממש, ולא רק לשידרוג לגירסה הישנה (CC).

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;1295502:
במילים פשוטות: פעמיים כלום.

כן ולא. "חפש את הקודם" זה דבר לא מבוטל (אם נדלג על השוויץ של אדובי) ;)

אבל למעשה, השיפורים ב-ePub אותי כן מעניינים, כי אני מתעסק עם זה יותר ויותר כיום (למרות שePub בעיברית עוד לא יצא לי לעשות).

גם, העובדה שהם שיפרו ולו במקצת את ההערות שוליים דווקא מעודד. לי אז אומר שהם לא הזניחו אותנו -- המעמדים הפשוטים -- לגמרי!

• הוסף לסימניות
איך מוחקים את הגירסאות הקודמות? (תופס מלא מקום בכונן, בלוח הבקרה נראה שתוכנות אדובי הן תוכנה אחת)

• הוסף לסימניות
אצלי אני רואה כל אחד בנפרד.

• הוסף לסימניות
סליחה על הבורות
אבל מזה ePub?

• הוסף לסימניות
שאלה? בגרסה הזאת התחדש משהו לגבי ה הערות שוליים? דהיינו פיצול הערות שוליים בלבד (ולא את הטקסט שלמעלה), הערות שוליים להערות שוליים וכיו"ב...

• הוסף לסימניות
הודעה שקבלתי:

"פירגון לאינדי 2014, קבצים נפתחים כהרף עין. בלי להשוות למה שהיה קודם".

• הוסף לסימניות
הורדנו את ה-2014,
אבל כל הזמן הוא פותח לי במקביל את הגירסה הקודמת ואת 2014!
מה עושים עם זה?

ותודה על העדכון המפורט!!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה