- הוסף לסימניות
היום אדובי השיקה את הגירסה החדשה של אינדיזיין (ושל כל האפליקציות של ה-CC).
הגירסה החדשה נקראת: InDesign CC 2014 (השנה זה חלק מהשם).
כמשתקינים את הגירסה החדשה, זה לא מוחק את הישן (InDesign CC), אלא שניהם יושבים על המחשב ביחד.
אז מה חדש (ממש בקצרה, כי אדובי לא משלמים לי על זה)
(1) קבוצות צבעים: אפשר להכניס צבעים לקבוצות (כמו בסגנונות פסקה)
(2) הערות שוליים: לא השינויים המיוחלים (עדיין אין אפשרות להערות בטורים), אבל אפשר להכניס הערות שוליים בתיבת טקסט מכל הצורות, זאת אומרת לא רק בתיבה מלבנית. (עד עכשיו אם הכנסתם הערות באילפסה, ההערות היו גולשים מעבר לאליפסה בצורה מלבנית). בנוסף, הערות שוליים עכשיו מגיבים לאובייקטים שיש להם דחיית טקסטת.
(3) טבלאות: אפשר לגרור שורות ועמודות בטבלאות
(4) עידכון גירסאות: כל העדיפויות שלכם נשמרים כעת כשמשדרגים לגירסה חדשה.
(5) שיפורים בעניין של package -- אפשר עכשיו להוסיף קובץ PDF ל-package.
(6) שיפורים בייצוא ל-ePub: אפשר ממש לייצא ePub שנראה כמו הדף שלכם באינדיזיין (fixed layout ePub).
(7) ועוד הרבה שיפורים קטנים, כאשר בשבילי, בכל אופן, השיפור הניכר זה האופציה הפשוטה בחפש/החלף ללכת אחורנית, זאת אומרת לא רק "מצא את הבא" אלא גם "מצא את הקודם".
אריאל
נ.ב. המידע שלי מגיע מכאן: http://indesignsecrets.com/indesign-cc-2014.php
הגירסה החדשה נקראת: InDesign CC 2014 (השנה זה חלק מהשם).
כמשתקינים את הגירסה החדשה, זה לא מוחק את הישן (InDesign CC), אלא שניהם יושבים על המחשב ביחד.
אז מה חדש (ממש בקצרה, כי אדובי לא משלמים לי על זה)
(1) קבוצות צבעים: אפשר להכניס צבעים לקבוצות (כמו בסגנונות פסקה)
(2) הערות שוליים: לא השינויים המיוחלים (עדיין אין אפשרות להערות בטורים), אבל אפשר להכניס הערות שוליים בתיבת טקסט מכל הצורות, זאת אומרת לא רק בתיבה מלבנית. (עד עכשיו אם הכנסתם הערות באילפסה, ההערות היו גולשים מעבר לאליפסה בצורה מלבנית). בנוסף, הערות שוליים עכשיו מגיבים לאובייקטים שיש להם דחיית טקסטת.
(3) טבלאות: אפשר לגרור שורות ועמודות בטבלאות
(4) עידכון גירסאות: כל העדיפויות שלכם נשמרים כעת כשמשדרגים לגירסה חדשה.
(5) שיפורים בעניין של package -- אפשר עכשיו להוסיף קובץ PDF ל-package.
(6) שיפורים בייצוא ל-ePub: אפשר ממש לייצא ePub שנראה כמו הדף שלכם באינדיזיין (fixed layout ePub).
(7) ועוד הרבה שיפורים קטנים, כאשר בשבילי, בכל אופן, השיפור הניכר זה האופציה הפשוטה בחפש/החלף ללכת אחורנית, זאת אומרת לא רק "מצא את הבא" אלא גם "מצא את הקודם".
אריאל
נ.ב. המידע שלי מגיע מכאן: http://indesignsecrets.com/indesign-cc-2014.php
הנושאים החמים