כללי אינדיזיין - ביטול כל הנעילות בפעם אחת

• הוסף לסימניות
האם יש דרך לבטל בבת אחת את כל הנעילות של קובץ שלם ולא רק של כל כפולה לחוד?
תודה רבה!

• הוסף לסימניות
האם יש דרך לבטל בבת אחת את כל הנעילות של קובץ שלם ולא רק של כל כפולה לחוד?
תודה רבה!
כן!
תבחר את כל העמודים בחלונית Pages, ותשחרר אותם מהמאסטר -
Screen Shot 2018-08-06 at 07.54.33.png

• הוסף לסימניות
לא עובד.
חוצמזה אני לא הייתי רוצה לשחרר את כל המאסטרים אלא רק מסגרות טקסט נעולות בתוך הקובץ.

• הוסף לסימניות
אצלי עובד!
תוודא שבחרת כל העמודים [עם שיפט], ואח״כ תבצע שחרור.

וזה ישחרר את הכל מהמאסטר...
אם אתה רוצה לשחרר רק מסגרות טקסט [תהיה ברור בשאלתך...] -
אם זה רק מסגרת אחד לעמוד - אז לא צריך לשחרר שום דבר... תיכנס למאסטר, ותגדיר את המסגרת הזה כ-primary text flow [תלחץ על האייקון הקטן שמופיע על המסגרת שעל המאסטר (בצד שמאל עליון)], ואז זה יהיה משוחרר בכל הספר.
ואם זה יותר ממסגרת אחד - תצטרך בכל עמוד לשחרר אותם ידני ע״י לחיצה [או גרירה] ביחד עם ctrl-shift.

• הוסף לסימניות
ואם זה יותר ממסגרת אחד - תצטרך בכל עמוד לשחרר אותם ידני ע״י לחיצה [או גרירה] ביחד עם ctrl-shift.
באמת לא הייתי מספיק ברור.
אני מדבר על כמה עשרות מסגרות טקסט שהדבקתי בתוך ספר ונעלתי אותם.
עכשיו אני רוצה לחפש בתוכם. והיות וזה נעול הוא לא מוצא אותם.
אני רוצה לבטל נעילה של כל הקובץ אבל לא מה שבמאסטר.
אולי משהו מכיר דרך אוטומטית?

• הוסף לסימניות
ע"מ לחפש גם באובייקטים נעולים
צריך ללחוץ על האייקון המתאים
אבל הוא נותן הודעת שגיאה
שאכן המילה נמצאה
אבל היא נמצאת באובייקט נעול

אבל אולי זה תחילת הפתרון?
‏‏לכידה.JPG

בכל מקרה בהצלחה!

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• Unlock all object in document.zip
    370 ביטים · צפיות: 74
  • הוסף לסימניות
סליחה, @RCpro אבל איך מכניסים את הסקריפט לאינדיזיין? (מתאים רק מגירסה מסויימת ומעלה?)
תודה גדולה!

• הוסף לסימניות
חוצמזה אני לא הייתי רוצה לשחרר את כל המאסטרים אלא רק מסגרות טקסט נעולות בתוך הקובץ.
למה לא לעבוד מסודר עם שכבות?
יתר השכבות שתהיינה נעולות, והפונקציה הנ"ל לא תשפיע אליהם...
(ככה נראלי)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה