כללי אינדיזיין - בעיה בהנחת שני טקסטים בדפי אב

• הוסף לסימניות
יש לי קובץ אינדיזיין שאני רוצה לעמד בו שני טקסטים בעיצוב כמו בתמונה למטה:

לצורך זה יצרתי בדפי האב עבור הטקסט הגדול שני תיבות טקסט בכל עמוד (עבור שני הטורים) ושירשרתי את התיבות. ובנוסף יצרתי תיבת טקסט באמצע כל עמוד עבור הטקסט הקטן, עם גלישת טקסט, ושירשרתי את שני התיבות.

הבעיה היא: כשאני מקליד טקסט לדוגמא בתיבת הטקסט הקטנה עד שהתיבה מתמלאת ונוצר עמוד חדש, אחר כך כשאני מקליד בתיבות הגדולות והעמוד מתמלא, נוצר עמוד שני עם טקסט בתיבות הגדולות, והעמוד שהיה בו טקסט בתיבה הקטנה "נדחף" הלאה לעמוד 3, במקום ששני הטקסטים יהיו משולבים בעמוד 2. אולי מישהו יודע למה זה קורה?

קובץ האינדיזיין מצורף.

קבצים מצורפים

• Untitled-1.jpg
    2 MB · צפיות: 32
  • קובץ דוגמא.zip
    KB 102.3 · צפיות: 10
  • הוסף לסימניות
קודם כל יש להזרים את הטקסט בתיבות הגדולות ואח"כ בתיבה האמצעית, זה יוצא מעולה. (בהנחה שהטקסט מוקלד כבר...)

• הוסף לסימניות
תיכנס להעדפות (preferences בתפריט edit)
תיגש לכרטיסיה type
ותבטל את סימון ה-V מהתיבה smart text reflow

סדר ההזרמה שכתבה שרה רבקה לא משנה כלל

• הוסף לסימניות
אבל אם אני יבטל את ה- V אז לא יווצרו עמודים חדשים אוטומאטית בהקלדה ?!?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosefhaim18;1957469:
אבל אם אני יבטל את ה- V אז לא יווצרו עמודים חדשים אוטומאטית בהקלדה ?!?

אתה מקליד את הספר באינדיזיין???

• הוסף לסימניות
למה לא?
עם זכרון 6 ג'יגא אינדיזיין עובד במהירות כמו וורד +-

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosefhaim18;1957763:
למה לא?
עם זכרון 6 ג'יגא אינדיזיין עובד במהירות כמו וורד +-

לא משנה
אינדיזיין לא מיועדת לעיבוד תמלילים.
אם לא מתאים לך וורד אולי תנסה את InCopy.

• הוסף לסימניות
אז אין פתרון לבעיה שהעלתי בשאלה במידה ואני מקליד באינדיזיין?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosefhaim18;1957812:
אז אין פתרון לבעיה שהעלתי בשאלה במידה ואני מקליד באינדיזיין?

אי אפשר גם שיווצרו עמודים חדשים וגם להזרים 2 טקסטים.
אבל למה לעשות שניהם בייחד?
תקליד למסמך אחד ואז תגדיר הזרה אוטומטית ואחר כך תלך לעמד במסמך אחר בלי הגדרות אלו

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;1956932:
תיכנס להעדפות (preferences בתפריט edit)
תיגש לכרטיסיה type
ותבטל את סימון ה-V מהתיבה smart text reflow

אברהם, ניסיתי את זה, ואז הוספתי עשרה עמודים ריקים לקובץ, והכנסתי את הטקסט בתיבה שבעמוד הראשון, אבל הטקסט לא המשיך לגלוש לעמודים הבאים אלא צריך לקשר את התיבה ידנית לתיבה שבעמוד הבא !?!

• הוסף לסימניות
כשאתה מזרים אתה צריך ללחוץ על שיפט לפני כן, ואז הוא מזרים לתוך השרשור הרצוי

• הוסף לסימניות
אבל אז כשאני מזרים את הטקסט השני הוא שוב דוחף את העמודים עם הטקסט הראשון קדימה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosefhaim18;1962510:
אבל אז כשאני מזרים את הטקסט השני הוא שוב דוחף את העמודים עם הטקסט הראשון קדימה

אתה כנראה לא עושה משהו כמו שצריך
לא יודע בדיוק מה.

• הוסף לסימניות
אתה ניסית בקובץ הדוגמא שהעלתי וזה עובד לך?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosefhaim18;1962614:
אתה ניסית בקובץ הדוגמא שהעלתי וזה עובד לך?

לא
אבל עשיתי כבר כמה ספרים ככה

• הוסף לסימניות
מצאתי את זה
https://forums.adobe.com/thread/653546?tstart=0
וזה עובד, רק צריך ליצור בדפי האב תחילה את תיבת הטקסט האמצעית, ואחר כך את התיבות הגדולות, לשרשר את התיבות בדפי האב, לאפיין את התיבות האמצעיות בגלישת טקסט, לבטל את זרימת טקסט חכמה, לא ללחוץ ctrl + shift לאיתחול התיבות, אלא למקם את הטקסטים עם לחיצה על shift, והכל עובד מצויין.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י yosefhaim18;1963669:
מצאתי את זה
https://forums.adobe.com/thread/653546?tstart=0
וזה עובד, רק צריך ליצור בדפי האב תחילה את תיבת הטקסט האמצעית, ואחר כך את התיבות הגדולות, לשרשר את התיבות בדפי האב, לאפיין את התיבות האמצעיות בגלישת טקסט, לבטל את זרימת טקסט חכמה, לא ללחוץ ctrl + shift לאיתחול התיבות, אלא למקם את הטקסטים עם לחיצה על shift, והכל עובד מצויין.

נכון
אבל איך ניסית לעשות לפני כן?

• הוסף לסימניות
נדמה לי שאיתחלתי את התיבות עם shift + ctrl
בכל אופן תודה על ההשתדלות לעזור

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה