כללי אינדיזיין | בעיה ביבוא טקסט

• הוסף לסימניות
כשאני מביאה טקסט לאינדיזיין הוא מחיל עליו ישר סגנון טקסט מסוים שנמצא במסמך
איך אני מבטלת את זה?
דבר שני ועיקרי- בזמן האחרון כשאני מיבאת טקסט הוא לא מציג לי אותו רק אם אני מותחת את התיבה עד שכל הפסקה נמצאת בשורה הראשונה, מן משהו מעצבן. או שלפעמים בלי סיבה הוא מביא רק את השורה הראשונה ושאר השורות לא (ויש סימן פלוס למטה)
במסמך הטקסט עצמו אני לא רואה בעיות מיוחדות. והדבר הזה ממש תוקע אותי מלהכניס טקסט לכתבה.
למי יש פתרון?

• הוסף לסימניות
סליחה על ההקפצה..
אבל זה משהו שקצת דחוף... זה תוקע אותי להתקדם...

• הוסף לסימניות
בקשר לבעיה הראשונה - בחלון הייבוא אפשר להגדיר אם להסיר את הסגנון של הטקסט בזמן הייבוא או להשאיר את כל הסגנונות כמו בקובץ המקור.
אם מסומן לך להסיר את כל הסגנונות (כך כנראה מסומן אצלך), הוא ייבא לך את הטקסט ויחיל עליו את סגנון ה'ברירת מחדל' שמוגדר לך באינדיזיין.
את סגנון ה'ברירת מחדל' מגדירים על ידי בחירת סגנון טקסט כלשהו בזמן ששום טקסט או תיבה אינם בחורים - במקרה כזה הסגנון הנבחר הופך להיות הסגנון האוטומטי שמוחל על כל תיבת טקסט חדשה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י נעמי ברקאי;373393:
כשאני מביאה טקסט לאינדיזיין הוא מחיל עליו ישר סגנון טקסט מסוים שנמצא במסמך
איך אני מבטלת את זה?

סביר להניח שסגנון הטקסט שמוחל עליו פשוט מסומן כברירת מחדל במסמך.
כאשר שום דבר לא מסומן במסמך, גשי לחלון סגנונות הפיסקה ושני שם את הבחירה לסגנון [Basic Paragraph].
אישית, הייתי בודק גם את המצב בחלון סגנונות התו ומוודא שמה שמסומן שם הוא [None].

נכתב ע"י נעמי ברקאי;373393:
בזמן האחרון כשאני מיבאת טקסט הוא לא מציג לי אותו רק אם אני מותחת את התיבה עד שכל הפסקה נמצאת בשורה הראשונה, מן משהו מעצבן. או שלפעמים בלי סיבה הוא מביא רק את השורה הראשונה ושאר השורות לא (ויש סימן פלוס למטה)
במסמך הטקסט עצמו אני לא רואה בעיות מיוחדות. והדבר הזה ממש תוקע אותי מלהכניס טקסט לכתבה.

גם כאן נראה שמה שקורה הוא שהטקסט מקבל אוטומטית הגדרת No Break כשהוא מוצב במסמך.
יכול להיות שהדבר נגרם כתוצאה מאותו סגנון שמופעל עליו אוטומטית, או שהתכונה הזו מופעלת עליו בנפרד.
אם אכן זהו הגורם, ביטול תכונת No Break בתפריט סרגל השליטה או בתפריט חלון Character יפתרו את הבעיה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה