כללי אינדיזיין- בעיה בקובץ אינטרקטיבי

• הוסף לסימניות
בניתי קובץ אינטרקטיבי באינדיזיין ואני רוצה לתת לכפתור את אופציית: go to destination. הבעיה היא שאם אבחר יעד במסמך הנוכחי עצמו, אפשרות בחירת היעד לא פעילה. הוא ייתן לי לבחור מסמך אבל לא איזה יעד. רק אם אבחר יעד ממסמך אחר. מאידך, אפשרות go to page פעילה יפה.
מה יכולה להיות הבעיה?

קבצים מצורפים

• לכידה.png
    KB 22.3 · צפיות: 13
  • הוסף לסימניות
למה בעיה?
במסמך הנוכחי אין אפשרות להפעיל יעד למקום אחר שהוא כאן
ולכן משתמשים באותו מסמך בGo To Page.
או שפספסתי משהו

• הוסף לסימניות
1. אפשרות go to page פעילה רק בפורמט swf ואני רוצה קובץ שייפתח אצל כולם בקלות.
2. ראיתי קובץ אחר של חברה שבנתה הכל בצורה הזאת, בלי צורך להשתמש באנימציה ולא כלום. פשוט הכל מסודר דף אחר דף והכפתורים מפנים לדף הרצוי. אם לא כן, לא הייתי מנסה.

קבצים מצורפים

• Untitled-1.png
    KB 13.8 · צפיות: 11
  • הוסף לסימניות
יכול להיות שהיא פשוט השתמשה בHyperlinks.
ושם אפשר להגדיר לאיזה עמוד שרוצים.
וזה גם נסגר בפורמטים שונים.

• הוסף לסימניות
תודה רבה, הסתדרתי!

• הוסף לסימניות
Window > Interactive > Hyperlinks

• הוסף לסימניות
תודה רבה!
בסוף מה שהיה זה שבכל דף היה אובייקט שקיבל bookmark ואז זה עבד.
לא ברור לי מה הקשר אבל זה עבד.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה