כללי אינדיזיין: הדרך הברורה לייבוא קובץ

• הוסף לסימניות
חיטטתי פה בפורום, התקשיתי למצוא:
1. מה הדרך הברורה לייבוא קובץ מוורד לאינדיזיין עם הערות שוליים (700 דף) הוא מוחק לי חצי מההערות ומתחיל לי את ההערות מאמצע הדפים, מספור לא קשור, בלגן
איך שומרים בוורד, איך מייבאים באינדיזיין?
2. אם כבר פתחתי שאלה: כאשר יש לי פיסקה ובאמצעה מס' מילים מודגשות: אם אגדיר בסגנון פסקה סוג כתב רגיל ורק מילה ראשונה מודגשת. כשאני מכילה את זה על פסקה מסוימת הוא ימחק לי ההדגש של המילים שמופיעות באמצע הפיסקה?
בבקשה, תשובות ברורות למתחילים כמוני
וכמובן - תודה

• הוסף לסימניות
1. אשאיר לאליעזר ומומחים אחרים שעובדים עם הערות שוליים.
(הגם שהייתי ממליץ לשמור לRTF ולנסות לייבא את הקובץ הזה,
אבל בטח אלו שעובדים עם זה על בסיס יומיומי, ידעו לעזור לך בשיטות היותר נכונות).

2. סגנון פסקה, כשמו כן הוא. סגנון לכל הפסקה.
סגנון תו, לעומת זה, הוא סגנון לתוים בודדים שבתוך הפסקה, שמתגבר על העיצוב של סגנון הפסקה,
ובעצם דורס את הגדרות הפסקה בתווים אלו, ומחיל את סגנון התו.
ולכן, כשרוצים לעשות מילים מודגשות באמצע פסקה, נעשה את זה ע"י סגנון תו.
וככה, גם כשנשנה הגדרות בפסקה, סגנון התו יישאר במקומו, כי סגנון תו חזק יותר מסגנון פסקה.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MALKIP;1690913:
1. מה הדרך הברורה לייבוא קובץ מוורד לאינדיזיין עם הערות שוליים (700 דף) הוא מוחק לי חצי מההערות ומתחיל לי את ההערות מאמצע הדפים, מספור לא קשור, בלגן
אצלי תמיד ההערות נשמרות. בין על ידי העתק הדבק בין על ידי "מקם\place"
מוזר מאד שנמחק לך. צריך לראות במה מדובר.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MALKIP;1690913:
2. אם כבר פתחתי שאלה: כאשר יש לי פיסקה ובאמצעה מס' מילים מודגשות: אם אגדיר בסגנון פסקה סוג כתב רגיל ורק מילה ראשונה מודגשת. כשאני מכילה את זה על פסקה מסוימת הוא ימחק לי ההדגש של המילים שמופיעות באמצע הפיסקה?
בבקשה, תשובות ברורות למתחילים כמוני
וכמובן - תודה
1. אני בד"כ עושה העתק הדבק, אבל הדרך הנכונה דרך "מיקום" (ctrl D) לסמן בחלון שנפתח וי ב"הצג אפשרויות ייבוא" ובחלון שנפתח מומלץ לסמן את "הסר עיצוב וסגנונות מטקסט וטבלאות" ומתחת "שמור על דריסות מקומיות" חוץ מזה ששום דבר לא יהיה מסומן. לוחצים אישור, עכשיו הסמן של העכבר "טעון" לוקחים אותו לקצה העליון שרוצים שמשם תתחיל התיבת טקסט, לוחצים שיפט ומקליקים עם העבר
2. מיד אחרי יבוא הקובץ מכינים סגנון תו עם הגדרה של בולד, בחפש החלף מחפשים את כל הבולד ומחליפים בסגנון תו הנ"ל

• הוסף לסימניות
תודה לכולם על העזרה

אחרי שעות של כשלונות בכל מיני צורות, מצאתי שהיו כמה שרטוטים בהערות שוליים ששיבשו את הכל.
עכשיו נתקלתי בעוד בעיה: המספור בהערות שוליים גם בעליון וגם בתחתון מופיע הפוך במקום 18 רשום 81 וכו'
אל תשאלו אותי איך העברתי מבחינת דריסת סגנונות וכד' כי בינתיים עוד אין לי מושג את משתמשים עם כל הדברים ופשוט העברתי איכשהוא, ואמת, יש לי קצת בלגן בסטיילים.
מה עושים עם המספור?
(ואגב, התשמשתי באחד הסקריפים שהופיעו פה חינם כדי לשחק עם טור אחד/שתיים בהערות שוליים)

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MALKIP;1692838:
אחרי שעות של כשלונות בכל מיני צורות, מצאתי שהיו כמה שרטוטים בהערות שוליים ששיבשו את הכל.
עכשיו נתקלתי בעוד בעיה: המספור בהערות שוליים גם בעליון וגם בתחתון מופיע הפוך במקום 18 רשום 81 וכו'
אל תשאלו אותי איך העברתי מבחינת דריסת סגנונות וכד' כי בינתיים עוד אין לי מושג את משתמשים עם כל הדברים ופשוט העברתי איכשהוא, ואמת, יש לי קצת בלגן בסטיילים.
מה עושים עם המספור?
(ואגב, התשמשתי באחד הסקריפים שהופיעו פה חינם כדי לשחק עם טור אחד/שתיים בהערות שוליים)

81 במקום 18 זה שיבשו בהגדרות של הסגנון שהולך מימין לשמאל במקום להיות מוגדר דיפולט

• הוסף לסימניות
בלשונית מיידל איסט בהגדרות הסגנון

קבצים מצורפים

• לכידה.PNG
    KB 58.5 · צפיות: 14
  • הוסף לסימניות
תודה

נכתב ע"י avram;1693179:
בלשונית מיידל איסט בהגדרות הסגנון
בדקתי כבר, שמה זה יושב טוב.
יש עוד מקום? מה עוד יכול להיות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MALKIP;1693288:
בדקתי כבר, שמה זה יושב טוב.
יש עוד מקום? מה עוד יכול להיות?

זה זה, בלי ספק
אולי יש דריסות
אולי יש סגנון תו שמבטל וכו'

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;1693579:
זה זה, בלי ספק
אולי יש דריסות
אולי יש סגנון תו שמבטל וכו'

עברתי על כל סגנונות הפסקה והתו. הכל DEFAULT
איך 'מתקנים' דריסות?

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י MALKIP;1694981:
עברתי על כל סגנונות הפסקה והתו. הכל DEFAULT
איך 'מתקנים' דריסות?

מניחים את סמן הטקסט על הפסקה, ואם יש סימן + ליד שם הסגנון, מחילים אותו שוב יחד עם לחיצה על אלט, או לוחצים על שם הסגנון כפתור ימני ובוחרים באפשרות החל ונקה דריסות

• הוסף לסימניות
השפה צריכה להיות על עברית. ולא ערבית וכו'.

• הוסף לסימניות
באפשרות יבוא יש מקום סימון מיוחד לאפשרויות ספציפיות - ביניהן האם ליבא הערות שולים, הערות סיום ועוד

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י avram;1695059:
מניחים את סמן הטקסט על הפסקה, ואם יש סימן + ליד שם הסגנון, מחילים אותו שוב יחד עם לחיצה על אלט, או לוחצים על שם הסגנון כפתור ימני ובוחרים באפשרות החל ונקה דריסות

הוווווו, תודה, ב"ה.
עבד מצוין. אני צריכה לעבור מספר מספר כדי לשנות את ה-300 מספרים? או שיש דרך קיצור?
ובהמשך לזה, בהערות עצמם איך 'תופסים' את המספר כדי להדגיש אותו? זה שינה את המספר אבל לא נותן לי לרווח בין המילה למספר (ההדגשה אני נתתי בסגנון מקוון) אם אני מרווחת אחרי המספר הוא מיד שוב הופך לי את המספרים.

וכמו שכבר אמרתי, זה יושב על סקריפט של מישהו מהפורום פה.
תודה ושוב תודה לכל מי שמקדיש מזמנו לעזור לי.

קבצים מצורפים

• הערות שוליים.png
    KB 189.6 · צפיות: 39
  • הוסף לסימניות
אם הבנתי נכון את הבעיה
חיפוש והחלפה של סגנון בעצמו דורסת אותו

• הוסף לסימניות
צרי סגנון פסקה בשם "הערת שולים" וסגנון תו בשם "הפניה להערת שוליים".
בתפריט TYPE יש "הגדרות הערות שוליים". יש אפשרות לקבוע שההערה תהיה בסגנון פסקה מסוים, וההפניה בסגנון תו מסוים. שם אפשר לקבוע איזה מספור, ומה מגיע אחרי המספור, מה הרוח בין ההערות ועוד הגדרות שונות.
ככה המספור מוגן. קשה לדרוס סגנון תו.
אין צורך להגדיר בסגנון תו שזה קטן ולמעלה, זה מוגדר שם ככה כברירת מחדל. מה שכן, אני מגדיר אותו זמנית בצבע אדום. שאוכל למצוא בקלות את ההפניה במקרה הצורך. ובמקרה שלך -אפשר להגדיר לו את השפה וכיוון הטקסט הנכון.

• הוסף לסימניות
אם הסקריפט עובד על סגנונות פסקה לכאורה לא צריכה להיות בעיה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה