כללי אינדיזיין - הזרמת מלל

• הוסף לסימניות
יש לי קובץ מרובה עמודים, בכל עמוד תיבות טקסט רבות. אני רוצה לשרשר טקסט ביניהן - יש סוג מסוים של טקסטים שמשורשרים גם בתוך העמוד וגם בין העמודים. וכשאני מנסה לשרשר ביניהם עם shift - נוצרת תיבה חדשה ולתוכה מוזרם הטקסט. אני לא מצליחה בשום אופן להזרים לתוך התיבות. רק בצורה ידנית ולא אוטומטית. מה אני לא עושה נכון?
תודה מראש!

• הוסף לסימניות
באג ידוע בCS3.
אפשר לחפש בפורום. יש כמה וכמה פתרונות.

• הוסף לסימניות
יש לי cs4! האם גם פה קיים הבאג הזה?

• הוסף לסימניות
תיבות הטקסט נמצאים במאסטר? ומשורשרים שם?
תעשה דף מאסטר חדש (אפילו Duplicate) ותזרוק את הישן.

• הוסף לסימניות
קצת עצוב מה שאתה אומר, כי המון תיבות מהמסטר כבר משוחררות, ואם אני אשכפל, הן תהינה פעמיים, אבל אני אנסה. תודה רבה!

• הוסף לסימניות
ניסיתי לשכפל את המסטר, ולא עזר! יש סוג של תיבות שיש לי רק פעם אחת בכל מסטר, וכשאני מנסה לשרשר אוטומטית הוא מזרים לתיבה חדשה. רק בשרשור ידני אני מצליחה לשרשר מתיבה לאותו סוג תיבה. יש עוד עיצה?
אלפי תודות!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה