כללי אינדיזיין - הכנסת אוביקט קבוע בכותרת

• הוסף לסימניות
האם יש דרך אוטומטית, שבכל כותרת (כמובן שיש לה סטייל מסוים) יכנס אוביקט רצוי (בתוספת טאב לפניו). האם צריך לעשות זאת דרך ההחלפה (ואיך), או שיש דרך להכניס את זה בהגדרות של הסטייל? בתודה מראש על העזרה!

• הוסף לסימניות
בהחלפה זה לא בעיה.
חפש בגרפ ^ (בעיצוב מגדרים סגנון כותרת הרצוי)
ובהחלפה מוסיפים את מה שרוצים.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ביקי;320350:
האם צריך לעשות זאת דרך ההחלפה (ואיך)

קצת יותר לפרטים-
בהחלפה: מעתיקים את האובייקט ומסמנים החלף ל c~

קרדיט לעפרה; כל האומר דבר בשם אומרו מביא גאולה לעולם...

• הוסף לסימניות
האומר דבר בשם אומרו
לפני עשרה חודשים:

http://prog.co.il/showthread.php?t=25510

חבל שא"א לעשות חיפוש על אשכולות ישנים
יש כ"כ הרבה ידע במאגרים
מי שרוצה ללמוד עוד טיפים
מומלץ לנבור שם...

• הוסף לסימניות
ורד, מה הקשר? באשכול שהבאת הנושא הוא מספור אוטומטי.

• הוסף לסימניות
מה מגדירים בשדה של "find what"? כשלא כתבתי כולום, הוא פשוט החליף את מה שהיה בסגנון הזה, באוביקט שהדבקתי. ואני לא רציתי להחליף, רציתי להוסיף את האוביקט בסוף כל כותרת.
מאי נפקא מינא - זה מה שקרה כשעשיתי מה שאמרת. ונתנו, איפה הייתי צריכה להכניס את הסימן ^?
בכל מקרה, אני מבינה שאי אפשר להגדיר את האוביקט כחלק מהסגנון?
ושוב תודה לכולכם!

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ביקי;320626:
ורד, מה הקשר? באשכול שהבאת הנושא הוא מספור אוטומטי.

צודקת
טעיתי בהדבקה
הוחלף

נכתב ע"י ביקי;320631:
מה מגדירים בשדה של "find what"? כשלא כתבתי כולום, הוא פשוט החליף את מה שהיה בסגנון הזה, באוביקט שהדבקתי. ואני לא רציתי להחליף, רציתי להוסיף את האוביקט בסוף כל כותרת.
מאי נפקא מינא - זה מה שקרה כשעשיתי מה שאמרת. ונתנו, איפה הייתי צריכה להכניס את הסימן ^?
בכל מקרה, אני מבינה שאי אפשר להגדיר את האוביקט כחלק מהסגנון?
ושוב תודה לכולכם!

את נותנת בחיפוש את הסימן ^
שפרושו תחילת פסקא
בסגנון את נותנת את הסגנון שלפנין את רוצה את האוביקט
(מומלץ מראש להכין את האוביקט עם סגנון אוביקט
שיהיה מעוגן במקום המתאים ויהיה לך שליטה עליו
את עושה COPY לאוביקט)
ובשנה ל- את נותנת את הגרייפ שנתן לך

• הוסף לסימניות
לא להחליף את ^ (בסגנון הדרוש)
ב-c~
אלא להחליף את ^ (בסגנון הדרוש)
ב- ^c~
זאת כדי להשאיר גם את מעברי הפסקה שהיו, שלא יתבטלו.

• הוסף לסימניות
ואני צריכה דוקא סוף פסקה. יש לך מושג מה הסימון?

• הוסף לסימניות
\r
(הסלש או בצד שמאל)

• הוסף לסימניות
כמו כן $ זה אותו דבר

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה