כללי אינדיזיין - הערות וטורים

• הוסף לסימניות
איך אני שולח את הערות שוליים לטור האחרון בעמוד, או האחרון בצמד העמודים, ולא שיתיישבו הערות בסוף כל טור?

• הוסף לסימניות
המומחים- איכם?
מי ראה אותם בזמן האחרון?

• הוסף לסימניות
המומחים- איכם?
מי ראה אותם בזמן האחרון?

• הוסף לסימניות
מעבירים אותם להערות סיום ומשרשרים אותם בתיבה מעמ' ראשון לעמ' אחרון בהתאם להתקדמות מספרי ההערות, זה מה שענו פה לפניי...
אני עוד לא התניסתי בזה. בד"כ עימדתי חוברות עם טור אחד בכל עמוד, אז לא היתה לי בעיה.

• הוסף לסימניות
לא הבנתי!
הרי הטורים משורשרים ביניהם.
ואוטומטית התוכנה דואגת להעביר לטור הבא את הטקסט כשהערה ששיכת לאותו טור נשארת בטור הספציפי..

• הוסף לסימניות
לא הבנתי!
הרי הטורים משורשרים ביניהם.
ואוטומטית התוכנה דואגת להעביר לטור הבא את הטקסט כשהערה ששיכת לאותו טור נשארת בטור הספציפי..

• הוסף לסימניות
מילא, שישאר כך, אבל לפחות שכל טורי הערות יתחילו האותו גובה...
את זה כן אפשר?

• הוסף לסימניות
מילא, שישאר כך, אבל לפחות שכל טורי הערות יתחילו האותו גובה...
את זה כן אפשר?

• הוסף לסימניות
יש סקריפט שמעביר הערות שוליים כהערות סיום.

• הוסף לסימניות
איזה סקריפט
תוכל להחכימנו בינה?

אני מקוה שההודעה הזו לא תכפיל את עצמה..

• הוסף לסימניות
איזה סקריפט
תוכל להחכימנו בינה?

אני מקוה שההודעה הזו לא תכפיל את עצמה..

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה