כללי אינדיזיין הערות שוליים

• הוסף לסימניות
יש לי היום הרבה שאלות באינדיזיין........
אז כך השאלה הפעם:
יש לי טקסט שאני רוצה לעשות לו הערות שוליים.
העבירו לי את הכל מוקלד בוורד עם כל מיני קודים.
ניסיתי ולא הצלחתי
מה סדר הפעולות שלי
תודה רבה רבה רבה
ומה אני עושה אם אני רוצה שהערות תהיינה בד שמאל של הדף בטור ללא קו מפריד

• הוסף לסימניות
לא בדיוק הבנתי מה את רוצה לעשות ואיזה קודים הביאו לך
הערות עמוד ב word (המכונות בטעות הערות שוליים) וכן הערות סיום - עוברות בייבוא לאינדיזיין להיות הערות עמוד.
גם word וגם אינדיזיין לא תומכות בהערות צד (אם לכך התכוונת), ייתכן ויש סקריפטים שפותרים את העניין, תבררי אצל InTools או אצל TavLaor

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י אברהם;488111:
הערות עמוד ב word (המכונות בטעות הערות שוליים).
אין לי מושג מדוע עדי רביד החליט ש"הערות שוליים" הוא מונח מוטעה.
שוליים בלשון המקרא והמשנה הם תחתית, ולא צדדים כפי המקובל בזמננו.
לכן, שולי העמוד = תחתית העמוד, מונח מדוייק ומתאים להערות שבתחתית העמוד.

לגבי הערות צד, יש להרבס תוסף בדיוק לענין הזה. http://in-tools.com/plugin.php?p=18

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י חיטובים;488119:
אין לי מושג מדוע עדי רביד החליט ש"הערות שוליים" הוא מונח מוטעה.
שוליים בלשון המקרא והמשנה הם תחתית, ולא צדדים כפי המקובל בזמננו.
לכן, שולי העמוד = תחתית העמוד, מונח מדוייק ומתאים להערות שבתחתית העמוד.

בלשון זמננו - שוליים מתייחס לצדדי הדף ולא לתחתיתו
בכל מקרה - הגברת תובנה רצתה שההערות יהיו בצד הדף, וזה דבר שאי אפשר לבצע באינדיזיין בצורה רגילה.

• הוסף לסימניות
והערות שוליים רגילות או איך שתקראו להן- אלו המופיעות בסוף העמוד:
איך אני אומרת לתוכנה :שימי את ההערת שוליים של x בעמוד שלו?
הטקסט ארוך ומתפרס על המון עמודים.
שאלה נוספת: אני יכולה שההערת שוליים תהיה בתיבת טקסט אחת?
ואני אפרט:
יש לי שני תיבות טקסט באותו עמוד. לכל אחת מאפיינים אחרים ואני רוצה שלמטה תהיינה לי הערות שוליים משני התיבות הנ"ל כל ההערות באותו עיצוב.
לא הצלחתי לעשות כי התוכנה קובלת אותי לתיבת הראשונה.
הסברתי ברור?
מי שהבין אותי יכול לענות?
תודה

• הוסף לסימניות
א. הערות השוליים שמגיעות מוורד כהערות שוליים מתמקמות באופן אוטומטי במקום שלהם
ב. לא (אולי באמצעות סקריפט)

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה