כללי אינדיזיין- הפניה לעמודים

• הוסף לסימניות
יש לי הפניות בכיתוב לעמודים אחרים בספר, ואני רוצה שיכנס שם אוטומטית מס' העמוד, כדי שאני לא אצטרך עם כל שינוי לעדכן את הכל, ואם אחד מתפספס וכו'.
בעצם כנראה שבאותה דרך עושים "אינדקס פרקים"
אמנם עשיתי פעם, אבל זה היה מזמן. יש איזשהוא מקום שצריך להכניס לפי איזה מילים הוא יכתוב את מס' העמוד ששם נמצאות המילים.
מישהו יודע לכוון אותי במדויק?

• הוסף לסימניות
הלואי והייתי יודע איך עושים את זה. CROSS REFFRENCE
מזמן שאני מחפש את זה, אדרבא, אם אתה בטוח שיש כזה דבר, אני לא מתייאש.
אבל לפני זה אני רוצה להיות בטוח, שאכן עשית פעם כזה דבר.

• הוסף לסימניות
לזה התכוונת?
type-insert special character - next/privuos page number
מקשר בין תיבות מלל משורשרות. יש ליצור תיבת מלל קטנה מיוחדת עבור הפניה זו. שם לכתוב קידומת כגון: המשך בעמ' ואז כנ''ל. הקישור מתעדכן אוטומטית. שים לב: תיבת המלל של ההפניה צריכה לחפוף במשהו בשטחה עם תיבת המלל אותה היא מקשרת כדי להפנות אכן להמשך הנכון.
או אולי התכוונת למשהו כמו הערות שוליים. ראה בענין זה בעמ'
איך עושים את זה באמת?

• הוסף לסימניות
הוא מתכוון להפניה מקושרת.
לעשות בוקמארק מטקסט מסויים ובדף אחר לעשות הפניה לטקסט של הבוקמרק הנ"ל, וזה משתנה אוטומטית אם הדף משתנה.
נחכה למענדי, גרף, ולשאר המומחים.

• הוסף לסימניות
תקשורת, השאלה זה יותר: האם אתה בטוח שאתה עשית את זה פעם
ולא בתור אינדקס הרגיל, רק ממש הפניה מקושרת. או לא.

• הוסף לסימניות
אני עשיתי את זה פעם באינדקס, בעמוד אחד היה שמות הפרקים, איכשהו ואת זה לא זכור לי איך עשיתי, קישרתי בין שם הפרק לבין השורה המתאימה בעמוד האינדקס וזה התעדכן אוטומטית בכל תזוזה שהיתה.
לא עשיתי בהפניה מהסוג המדובר כעת- אבל זה אמור לעבוד בדיוק באותה דרך. איפה שכתוב: ראה לעלן בעמוד ___, לעשות לו קישור לעמווד הנכון.

• הוסף לסימניות
זה קיים במאת האחוזים. אני חושב שקראתי פעם ספר על אינדזיין והיה כתוב שם איך עושים את זה. אני אסתכל אחר כך (אבל כנראה יהיו כאן כאלה שיקדימו אותי....).:)

• הוסף לסימניות
תקשורת, על מה שאתה מדבר אני יודע איך עושים את זה.
SHIFT+F8
אבל לא מצאתי את האפשרות להכניס בתוך טקסט הפניה מקושרת.
רק כשזה אינדקס בפנ"ע, אבל אבדוק שוב.
בכ"א תודה.

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה