כללי אינדיזיין | הצמדת אובביקט לתיבות טקסט

• הוסף לסימניות
זה פשוט באג לא נורמלי, שאם זה בצד שמאל, בסוף השורה זה יושב בשקט מתחת, ובימין לא.
ועוד משהו, אם אני עושה את זה כאוביקט מעוגן, הרי שמאלי ממש אני לא רוצה אותו, אלא קרוב ונושק לכותרת, אז כמו שהצעת עם פס שקוף צמוד, ואז היות וכל כותרת באורך שונה, גם אורך הפס חייב להשתנות, וזה כבר ספור אחר...
מה גם ששמאלי לא מנתאים לטקסט עברי.
בכל אופן תודה על הזמן שהקדשת עד כה לעזור לי...
אם למשהו פתרון איך להתגבר על כך - אשמח לשמוע!

• הוסף לסימניות
משהו אחד שגיליתי הרגע:
אם שמתי את הסמן בסוףך הכותרת, ולא בתחילתה, והדבקתי את העיגול, הוא כן יושב יפה מתחת גם בימין וגם בשמאל, לעומת זאת כשהסמן היה בימין והדבקתי, הוא קופץ מעל..
אז מה שנשאר לי לפתור זה, איך להתמודד עם אורך הפס ששונה בגלל הבדלי רוחב הכותרות.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י start;249077:
משהו אחד שגיליתי הרגע:
אם שמתי את הסמן בסוףך הכותרת, ולא בתחילתה, והדבקתי את העיגול, הוא כן יושב יפה מתחת גם בימין וגם בשמאל

לזה התכוונתי.

אבל לא אמור להיות בעיה עם אורך משתנה. הרי אע"פ שהעוגן בצד שמאל, תגדירי את האובייקט שישב בצד ימין (alignment>right).

• הוסף לסימניות
אני מצרפת דוגמא שתבין למה כוונתי לאורך הפס השקוף,
העיגול צריך להיות ממוקם מימין לכותרת, מעט מתחתיה.
והיות והכותרות שונות באורכן, כל פעם הפס צריך להיות בגודל שונה, וזו כבר חגיגה...

קבצים מצורפים

• 00.jpg
    KB 57.2 · צפיות: 9
  • הוסף לסימניות
תודה. עכשיו אני רואה שבאמת תהיה בעיה עם אורך משתנה.

בכל אופן, (אם זה עדיין אקטואלי; מסתמא כבר לא), הנה פתרון נאה. מצו"ב הקובץ שלך עם סגנון פסקא חדש שנקרא "עיגול". כל טקסט שתתני לו את הסגנון הזה יצוץ לו עיגול בתחילת השורה. מתאים?

קבצים מצורפים

• sample.zip
    KB 413 · צפיות: 10
  • screencap.JPG
    KB 27.9 · צפיות: 7
  • הוסף לסימניות
זה מעולה!!! ובודאי אקטואלי!!!
אשמח לשמוע איך ומה זה, סקריפט?
תבורך! חסכת לי זמן עבודה יקר ערך...

• הוסף לסימניות
אריאל,
רק עכשיו כשסימתי התעמקתי ובדקתי את ההגדרות, איך עשית את זה - אתה גאון! אין לך מושג איזו עבודה חסכת לי....
ישר כח!

• הוסף לסימניות
סליחה התכוונתי לחזור אליך.

את הרעיון הזה ראיתי פעם באיזשהו מקום.

שימי לב שמשום מה כל עיגול מופיע פעמיים. הצלחתי להרחיק את העיגול השני, שמופיע מצד שמאל, מבעד לעמוד, אבל ייתכן שתצטרכי להרחיקו עוד יותר.

גם כדאי לוודות שהאותיות מתחת לעיגול חדות ולא משונות.

• הוסף לסימניות
שמתי לב לעיגול הנוסף, הרחקתי עוד והוא לא מפריע.
והאותחיות נראות מצוין!
תודה.

• הוסף לסימניות
סליחה שאני מקפיץ.
מה קורה אם אני רוצה איזה סמל ולא עיגול?

• הוסף לסימניות
לא שמת לב ?
הוא עשה פרגרף רולר
ועשה סטרוק חדש
אבל הוא לא ידע שאם הוא יבטל את הוי בחלון הסטרוק שלא יתאים עצמו לשורה
לא היה נותר לו העיגול השמאלי

לגבי אוביקט אתה צריך את הגרפ של ונתנו
בו אתה מדביק בתחילת סגנון מסוים
כל פריט שתרצה
פשוט מדהים ...

http://www.prog.co.il/showthread.php?t=25510

• הוסף לסימניות
בכונה הקפצתי את הנושא...

צריך להבין דבר מהותי בין אובייקט מעוגן שלא יכול להיות תחת השורה שלו ובטח שלא בעוקף מלל.
הדבקת אובייקט לתוך פסקה, צריך להבחיו בין הדבקת האובייקט בפסקה לפני שיגלוש לפסקה שתבוא אחריה.
לבין הדבקה באותה פסקה.
הגרפ של נתן מיועד לחיפוש פסקה והדבקה של זיכרון הלוח ~C

• הוסף לסימניות
הבנתי,
תודה

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה