כללי אינדיזיין השאלות שלי

• הוסף לסימניות
אני בעימוד וטקסטים לא כ"כ מתחבר, אבל בכל זאת העבודה מחייבת גם את זה.
מפעם לפעם צצים לי שאלות באינדיזיין, בעיות שאפשר להמשיך גם ככה, אבל בכל זאת אני מאמין שלתותחים שלנו יהיה תשובות:

בנושא החיפוש.
1. רציתי לקבל הסבר מקיף מה בין text ל grep?
2. ולמה glyph זה נפרד מהכל?
3. האם אפשר לחפש מילים מנקודה מסיומת עד לנקודה אחרת (למשל: בתוך סוגריים)?
4. מה הקוד של אילוץ מעבר תיבת טקסט?

ועוד.
1. כשאני מכניס לswatches מעבר צבע, האם יש אפשרות להכניס להגדרות גם את הכיון של המעלות.
2. בחלון ה stroks - מה זה בדיוק ה miter limit?

בתודה מראש.

• הוסף לסימניות
1. Grep הוא בעצם תוים כללים (וורד), כל דבר שהוא סימן/סימנים ולא טקסט.
2. להגדיל אדובי ולהאדירה. (ככה נראה לי)
3. אפשר לעשות את זה גם בנסטד סטייל. (בחפש והחלף זה גם חייב להיות, אבל בינתיים לא הצלחתי למצוא איך. בכל זאת זה שונה מוורד)
4. אילוץ מעבר? מה זאת אומרת?

1. (5) לא נראה שאפשר.
2. (6) קח תשובת אדובי, אני לא הבנתי דבר וחצי דבר:
מצנפת מגבילה מפרטת את הגבול של אורך נקודה ללטף רוחב לפני מצנפת משותפת נעשה מדר משותפת מרובעה. למשל, ערך של 9 דורש את אורך הנקודה להיות 9 זמנים רוחב השבץ לפני הנקודה נעשה מדר. הדפס ערך ( בין 1 ו500 ) ועיתונות הכנס לאו חזור. המצנפת מגבילה לא שמה לסיבוב מצטרפת.

הכתר בחר סיגנון כובע לפרט את ההופעה של שניהם מסתיים של שביל פתוח:
גנוח כובע יוצר רבע הסתיים שאבאט ( העצר ב) האנדפוינץ.

כובע עגול יוצר חצי עיגולי סופים שמתמשכים חצי רוחב השבץ מעבר לאנדפוינץ.

להטיל כובע יוצר מרובע מסתיים שמתמשך חצי רוחב השבץ מעבר לאנדפוינץ. האופציה הזאת עושה את משקל השבץ מתמשך באופן חלק בכל כיוונים בסביבות השביל.
ראה : אתה יכול לפרט אופצית כובע לשביל סגור, אבל הכובע לא ייהיה נראה אלא אם כן השביל ייפתח ( למשל, על ידי לחתוך עם כלי המספריים ). גם, מכתיר סיגנונות יותר קלים לראות במשקולות שבץ יותר עבות.

• הוסף לסימניות
אילוץ מעבר? אתה מתכוון אולי לאנטר ימני. בלחיצה על האנטר הימני התחתון שבמקלדת הטקסט יעבור לתיבת הטקסט הבאה.
האנטר השני (return) הרגיל, פותח קטע חדש, כרגיל.

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י ונתנו10;33610:
2. (6) קח תשובת אדובי, אני לא הבנתי דבר וחצי דבר:
מצנפת מגבילה מפרטת את הגבול של אורך נקודה ללטף רוחב לפני מצנפת משותפת נעשה מדר משותפת מרובעה. למשל, ערך של 9 דורש את אורך הנקודה להיות 9 זמנים רוחב השבץ לפני הנקודה נעשה מדר. הדפס ערך ( בין 1 ו500 ) ועיתונות הכנס לאו חזור. המצנפת מגבילה לא שמה לסיבוב מצטרפת.

הכתר בחר סיגנון כובע לפרט את ההופעה של שניהם מסתיים של שביל פתוח:
גנוח כובע יוצר רבע הסתיים שאבאט ( העצר ב) האנדפוינץ.

כובע עגול יוצר חצי עיגולי סופים שמתמשכים חצי רוחב השבץ מעבר לאנדפוינץ.

להטיל כובע יוצר מרובע מסתיים שמתמשך חצי רוחב השבץ מעבר לאנדפוינץ. האופציה הזאת עושה את משקל השבץ מתמשך באופן חלק בכל כיוונים בסביבות השביל.
ראה : אתה יכול לפרט אופצית כובע לשביל סגור, אבל הכובע לא ייהיה נראה אלא אם כן השביל ייפתח ( למשל, על ידי לחתוך עם כלי המספריים ). גם, מכתיר סיגנונות יותר קלים לראות במשקולות שבץ יותר עבות.

אינגעריש פארשטיי איך שוין בעסער.

ונתנו, תודה.
גרף בדיוק לזה כוונתי, אתה יודע אולי מה הקוד שלו?

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

פוסטים חדשים שאולי לא קראת....

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה