כללי אינדיזיין - השוואת טורים

• הוסף לסימניות
אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי - איך עושים באינדיזיין כאשר יש מסמך ב-2 טורים ובסוף הפרק בעמוד האחרון יש רק טור אחד ואני רוצה שהוא יהיה מחולק לשניים עד אמצע הדף.
תודה רבה מראש!!

• הוסף לסימניות
אני עושה ידני.
גם אני אשמח לשמוע אם יש דרך.

כל הדברים האלו באינדיזיין, שאומרים ידני זה נשמע מפחיד, אבל ברגע שמקבלים את הפרקטיקה, זה לוקח שניות. לא עושה בעיות.
הרי ממילא את עוברת על כל עמוד בפני עצמו לראות שאין שורות יתומות, שויון בין הטורים, לראות שהכל בסדר...
אני עושה גם הערות שוליים ידני לגמרי, בלי שרשור ובלי שום סקריפט ויוצא מושלם. לא מציק לי בכלל.

• הוסף לסימניות

קבצים מצורפים

• לכידה.JPG
    KB 20.9 · צפיות: 35
  • הוסף לסימניות
קונטרול B לבחור יישור לשני הצדדים ובעמוד האחרון של הפרק לעשות ידני רק בעמוד הזה יישור למעלה

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י עקיבא א.;1733422:
קונטרול B לבחור יישור לשני הצדדים ובעמוד האחרון של הפרק לעשות ידני רק בעמוד הזה יישור למעלה

תודה לכל העונים!!
עזר לי מאד.
תזכו למצוות

• הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחלי ר;1733407:
אני עושה ידני.

כל הדברים האלו באינדיזיין, שאומרים ידני זה נשמע מפחיד, אבל ברגע שמקבלים את הפרקטיקה, זה לוקח שניות. לא עושה בעיות.
הרי ממילא את עוברת על כל עמוד בפני עצמו לראות שאין שורות יתומות, שויון בין הטורים, לראות שהכל בסדר...
אני עושה גם הערות שוליים ידני לגמרי, בלי שרשור ובלי שום סקריפט ויוצא מושלם. לא מציק לי בכלל.

שורות יתומות בידני? :eek::eek::eek:
למה יש את זה?

קבצים מצורפים

• ‏צילום מסך 5775‏.11‏.28 ב‏.01.48.51 אחה״צ.png
    KB 47.3 · צפיות: 25
  • הוסף לסימניות
נכתב ע"י רחלי ר;1733407:
אני עושה ידני.

את עובדת קשה מאוד וחבל

• הוסף לסימניות
איך בוחרים עמוד מסוים שבו עושים את השוואת הטורים ביישור למעלה?
עשיתי קונטרול B והוא שינה לי את כל הטקסט?

• הוסף לסימניות
לגבי שאלתך המקורית.
CTRL+ALT+C בבחירת התיבת־טקסט, יצמצם אותו עד לאמצע הדף כשהטקסט מתיישר לך כרצוי.

לגבי השאלה השניה, כנראה שבחרת את כל הטקסט. וזה מיותר.

• הוסף לסימניות
מדהים!!
ממש תודה רבה!!

פרוגבוט

תוכן שיווקי
פרסומת

הצטרפות לניוזלטר

איזה כיף שהצטרפתם לניוזלטר שלנו!

מעכשיו, תהיו הראשונים לקבל את כל העדכונים, החדשות, ההפתעות בלעדיות, והתכנים הכי חמים שלנו בפרוג!

לוח מודעות

הפרק היומי

הפרק היומי! כל ערב פרק תהילים חדש. הצטרפו אלינו לקריאת תהילים משותפת!

תהילים פרק כה

אלְדָוִד אֵלֶיךָ יי נַפְשִׁי אֶשָּׂא:באֱלֹהַי בְּךָ בָטַחְתִּי אַל אֵבוֹשָׁה אַל יַעַלְצוּ אֹיְבַי לִי:גגַּם כָּל קוֶֹיךָ לֹא יֵבֹשׁוּ יֵבֹשׁוּ הַבּוֹגְדִים רֵיקָם:דדְּרָכֶיךָ יי הוֹדִיעֵנִי אֹרְחוֹתֶיךָ לַמְּדֵנִי:ההַדְרִיכֵנִי בַאֲמִתֶּךָ וְלַמְּדֵנִי כִּי אַתָּה אֱלֹהֵי יִשְׁעִי אוֹתְךָ קִוִּיתִי כָּל הַיּוֹם:וזְכֹר רַחֲמֶיךָ יי וַחֲסָדֶיךָ כִּי מֵעוֹלָם הֵמָּה:זחַטֹּאות נְעוּרַי וּפְשָׁעַי אַל תִּזְכֹּר כְּחַסְדְּךָ זְכָר לִי אַתָּה לְמַעַן טוּבְךָ יי:חטוֹב וְיָשָׁר יי עַל כֵּן יוֹרֶה חַטָּאִים בַּדָּרֶךְ:טיַדְרֵךְ עֲנָוִים בַּמִּשְׁפָּט וִילַמֵּד עֲנָוִים דַּרְכּוֹ:יכָּל אָרְחוֹת יי חֶסֶד וֶאֱמֶת לְנֹצְרֵי בְרִיתוֹ וְעֵדֹתָיו:יאלְמַעַן שִׁמְךָ יי וְסָלַחְתָּ לַעֲוֹנִי כִּי רַב הוּא:יבמִי זֶה הָאִישׁ יְרֵא יי יוֹרֶנּוּ בְּדֶרֶךְ יִבְחָר:יגנַפְשׁוֹ בְּטוֹב תָּלִין וְזַרְעוֹ יִירַשׁ אָרֶץ:ידסוֹד יי לִירֵאָיו וּבְרִיתוֹ לְהוֹדִיעָם:טועֵינַי תָּמִיד אֶל יי כִּי הוּא יוֹצִיא מֵרֶשֶׁת רַגְלָי:טזפְּנֵה אֵלַי וְחָנֵּנִי כִּי יָחִיד וְעָנִי אָנִי:יזצָרוֹת לְבָבִי הִרְחִיבוּ מִמְּצוּקוֹתַי הוֹצִיאֵנִי:יחרְאֵה עָנְיִי וַעֲמָלִי וְשָׂא לְכָל חַטֹּאותָי:יטרְאֵה אוֹיְבַי כִּי רָבּוּ וְשִׂנְאַת חָמָס שְׂנֵאוּנִי:כשָׁמְרָה נַפְשִׁי וְהַצִּילֵנִי אַל אֵבוֹשׁ כִּי חָסִיתִי בָךְ:כאתֹּם וָיֹשֶׁר יִצְּרוּנִי כִּי קִוִּיתִיךָ:כבפְּדֵה אֱלֹהִים אֶת יִשְׂרָאֵל מִכֹּל צָרוֹתָיו:
נקרא  2  פעמים
למעלה